Szabadidő

X-Men: elsöprõ gyõzelem!

A mutánsok meghódították a világot. Az X-Men 2., amely a különleges képességû emberek jogaiért harcoló militáns mutánsok látványos kalandjait mutatja be, premierje hetében az USA-ban és az egész világon soha nem látott, elképesztõ sikert aratott.




A fantasy-akciófilm május első napjaiban egyszerre 93 ország mozijaiban kezdte meg pályáját: és bemutatása után öt nappal már 150 millió (!!) dollár bevételre tett szert (ebből 85 milliót keresett az Egyesült Államokban) – a nemzetközi piacon még egy film sem hozott ilyen anyagi hasznot: az X-Men 2. csúcsot döntött.

Ezek után nem meglepő, hogy az X-Men 2. kellékeit és jelmezeit árusító internetes árverés is óriási sikert hozott. A legnagyobb internetes árverő-cég, az ebay története legnagyobb vállalkozása során egyebek között Karom fekete bőrdzsekijét, vagy Xavier professzor kerekes kocsiját is meg lehet vásárolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top