Szabadidő

Szakítópróba

Összeillõ, össze nem illõ pár nászutas kalandja a távoli Itáliában, avagy kezdjük az együttélést némi mediterrán veszekedéssel. Valós tapasztalatok alapján!





Tom Leezak (Ashton Kutcher) jóképű, sportos fiatalember, aki éjszakai rádióműsoroknak dolgozik. Sarah (Brittany Murphy), a csinos, szabad szellemű fiatal írónő gazdag család csemetéje, aki mellett természetesen nem egy Tomhoz hasonló senkit képzeltek el sznob szülei. A két fiatal azonban rögtön az első találkozás után egymásba szeretett, és annyira odavannak egymásért, hogy máris az esküvőt tervezgetik. Hiába Tom barátainak meghökkenése és Sarah családjának szívós ellenkezése, senki sem tudja lebeszélni őket a házasságról.





Az esküvő után elindulnak a legcsodálatosabb napokat ígérő nászútra, a tökéletes itáliai vakációra, ám semmi sem úgy történik, ahogy remélték. Nem elég, hogy épp az ő szállodájukban bukkan fel Sarah volt udvarlója, a gazdag Peter (Christian Kane), mintha ezen kívül is minden ellenük esküdött volna, és a nászút hamarosan szerelmük és friss házasságuk szakítópróbájává válik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top