Szabadidő

Johnny Depp

A fenegyerek 1963-ban született Kentucky városban. Hét éves korában a család Floridába költözött, ahol az apja rendezõi szerepet kapott. Majdnem harmincszor költöztek, míg az apa úgy döntött, hogy otthagyja a családot.

Ez kicsivel azután történt, hogy Johnny nagyapja elhunyt. Johnny nagyon sok időt töltött vele, így nem csoda, hogy ez érzékenyen érintette. A lelkileg megviselt srác az iskolában sem alkotott nagyot, de jött valami, ami kihúzta az érzelmi gödörből, s ez a zene volt.

Johnny autodidakta módon megtanult gitározni, és tudását bárokban kamatoztatta, ahol a Flame nevű bandával lépett fel. Az együttes később Kids-re változtatta nevét, majd végigturnézta Amerikát Iggy Pop előzenekaraként. A siker azonban elmaradt, és a fiúk feloszlottak. Nem sokkal ezután Lori Allison, akkori felesége bemutatta Nicolas Cage-nek, akinek „tetszett a srác”, és elkezdte egyengetni az útját.


Színészi tudását először a Rémálom az Elm utcában figyelhettük meg, ahol egy falánk ágy bezabálta. Később a Szakaszban is kapott egy szerepet, és ez elindította a karrierjét, de igazi ismertséget a 21 Jump Street sorozat szerepe hozott neki. A színészi karrier mellett újból elkezdett foglalkozni a zenéléssel, Rockcity Angels az együttese neve, és egy bárja is van, aminek a The Viper Room nevet adta. Jelenleg Vanessa Paradis énekesnővel él együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top