Szabadidő

Vilmos herceg

A jóképû és sármos William Arthur Philip Louis herceg, a kor elõrehaladtával, a királyi családban az elsõ, aki szexszimbólummá lépett elõ.

A nép Diana iránti szeretete, úgy néz ki, az időközben felcseperedett Vilmosra szállt át. Fiatal női rajongói több száz internetes oldalt készítettek kedvenc hercegükről. Diana a gyerekeket már kiskorúakban megpróbálta úgy nevelni, hogy a „való világból” is minél többet megismerjenek, így elvitte őket olyan helyekre, mint a vidámparkok, vagy a McDonalds. A médiát is kérte, hogy a gyermekeket ne zaklassák. Vilmos az Eton College-ben érettségizett, majd utána kihagyott egy évet, hogy újult erővel mehessen egyetemre.

Vilmos, az angol trón örökösének és az anglikán egyház jövendőbeli fejének jó iskoláztatása a királynőtől, annak férjétől, Canterbury püspökétől és a királyi tanácsosok csapatától függ.
Vilmos utcai ruhákat szeret viselni, táncolni és motorozni. Az egy év kihagyást lovaspólózással akarta tölteni Argentínában, de apja az ötletet túl dekadensnek nevezte. Bár nincsenek kötelezettségei, Vilmos mégis meg szokott jelenni közeseményeken családjával. Vilmos (Arthur Philip Louis) herceg ma 21 éves.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top