Szabadidő

A Terminátor visszatért!

Szerdán valóra vált a régi ígéret: a Terminátor visszatért. És mindenki arra tippel, hogy a ciborg élettelibb, mint valaha.




A filmet gyártó InterMedia részvényei az elmúlt héten vagy húsz százalékkal lettek értékesebbek. Persze, nincs is ebben semmi meglepő: a két producer, Andy Vajna és Mario Kassar mindent bevetett a sikerért, amit lehet. A producerpáros filmjei eddig összesen több mint hárommillárd dollár bevételt hoztak. A Terminátor 3. – A gépek lázadása költségvetése 175 millió dollár körül van (és ezzel a legnagyobb költségvetésű független film lett), Arnold Schwarzenegger maga 30 millió dollárt kap a szerep eljátszásáért. Az alkotók azonban nem félnek: az előző két rész bevétele az 550 millió dolláros bevételt is meghaladta: a film rajongótábora pedig nem apad. Sok Teminátor-drukker még nem is élt az első rész bemutatójakor. A Google internetes kereső például 17.000 oldalt talált, ha egy használója rákeres a T3 kifejezésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top