Szabadidő

Azonosság

Lehet, hogy minden döntésünk eleve elhatároztatott? Lehet, hogy nincsenek véletlenek, és a sorsunk elõre elrendeltetett?




Ezt vizsgálja James Mangold rendező és Cathy Konrad producer Azonosság című filmjükben, amely meghökkentően eredeti és bonyolult thriller, zavarba ejtő fordulattal mindjárt az elején.

Egy tomboló vihar miatt tíz, egymás számára idegen ember van összezárva össze egy elhagyatott sivár motelben. Ráadásul aznap éjszaka nagyon ideges recepciós van szolgálatban. A motel vendége egy limuzin-sofőr (John Cusack), egy levitézlett tévésztár (Rebecca DeMornay), egy zsaru (Ray Liotta) és egy gyilkos, akit kísér (Jake Busey), egy call girl (Amanda Peet), egy ifjú házaspár (Clea Duvall és William Lee Scott), és egy válságban lévő család (John C. McGinley, Leila Kenzle, Bret Loehr). És mind a tizüknek van valami titka.

A megkönnyebbülést, hogy megmenekültek a vihartól, hamarosan felváltja a rettegés, mert a motel vendégei sorban meghalnak. Rájönnek, hogy, ha életben akarnak maradni, ki kell deríteniük, miért épp ők tízen vannak ott abban a motelben.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top