Szabadidő

Új Unique-lemez készülõben

Hosszas várakozás után, végre új kislemezzel jelentkezik a Unique. Nem akármilyen háttérrel startol a "Mozaik", ami olyan dalok folytatásának ígérkezik, mint a Csillagtenger és a Mi van a nevedben?





A dal továbbviszi a Unique-tól már megszokott karakteres, előremutató stílust. A páratlan hangzásról az egyedi módon használt gitár, a dal dinamikus, „utazós” tempója, a versék feszült szaggatottsága és a refrén feszültséget oldó, kikerekedő dallama gondoskodik.

A dalhoz videoklip is készül, amelyet az Arany Zsiráf–díjas Oláh István rendez. Az új megjelenéshez kapcsolódó médiafotó anyagot Tombor Zoltán készítette. A kislemezre két erős klubmix és egy progresszív remix (Moldvai Márk – Neo) is rákerült.





A második album megjelenése ősszel várható, amelyre – a „Mozaikon” kívül – már születtek egyéb dalok és dalfoszlányok is. Október környékén kerül sor a csapat második, önálló lemez-bemutató nagykoncertjére, amely – a növekvő érdeklődésre való tekintettel – terveik szerint a Petőfi Csarnoknál nagyobb befogadóképességgel rendelkező rendezvénycsarnokban lesz.

www.uniquemusic.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top