Szabadidő

Diesel a tûzre

Vin Diesel épp olyan, mint a filmjeiben: szenvedélyes típus, aki gyorsan dönt, és nem törõdik a következményekkel.




A Túl mindenen forgatókönyvére például ő talált rá, és rögtön annyira megtetszett neki a feleségét bosszúhadjárattal gyászoló magányos rendőr története, hogy ő maga kereste fel a New Line stúdió vezetőit, hogy rábeszélje őket, ebből a történetből érdemes filmet csinálni. A producerek egyet értettek vele, de arra kérték a sztárt, hogy a jó ügy érdekében mondjon le a saját fizetéséről: és a világ egyik legjobban fizetett színésze végül a szakszervezet által meghatározott minimálbérért vállalta el a szerepet.

– Tetszett a filmben, hogy az egész akció valójában szerelemből indul – magyarázza a sztár. – Meg az is tetszett, hogy mennyi indulat van a pacákban, akit játszom. Kevés olyan film van, amiben a pozitív szereplő puszta kézzel agyonver valakit. De én 9 évig voltam kidobóember különféle New York-i klubokban, és megtanultam, hogy a düh minden ember része. Csak tudni kell kezelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top