Szabadidő

Alexandra Paul

Az Ex-Baywatch lány 1963-ban született. Connecticutban nõtt fel. Élménydús gyermekkora volt, sokat lovagolt, úszott, olvasott, és emellett még nyelveket is tanult. Elsõ modellmunkáját 16 évesen kapta.

Társadalmi problémákkal a kollégiumban kezdett foglalkozni, 1980-ban John Anderson független elnökjelöltért kampányolt, majd felelőtlen cégek ellen vett részt tüntetéseken. Többször is letartóztatták aktivista cselekedetiért. 15 éves kora óta vegetáriánus, nem hord bőrből készült ruhákat, aktívan harcol az emberi jogokért is. Legalább 12-szer tartóztatták le a nevadai nukleáris fegyvereket tesztelő laboratórium elleni tüntetéseken való részvételeiért. Nicaraguába is elutazott, ahol felvilágosításokat tartott.


Triatlonozik és maratoni versenyeken is részt vett, a hawaii-i Ironmanre, egy éven át edzett. Ezenkívül folyékonyan beszél franciául és most spanyolul tanul. Alexandrát természetesen főképp nem aktivista múltja miatt ismerhetjük. Filmes karrierjét egy tévéfilmben kezdte Daryl Hannah oldalán, s rögtön jó kritikákat kapott. Ezt követően több filmben is szerepelt, de leginkább a Baywatchból emlékezhetünk rá, ahol Lt. Holdent játszotta, valamint a Melrose Place-ből, amiben Terri O’Brienként dobogtatta meg a férfinézők szívét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top