Szabadidő

A Douglas családban marad

A Douglas-család igazán összetartó família. Nem sokkal azután, hogy három generáció 6 tagja készített közös vígjátékot, a fõszereplõk az életben is utánozni kezdik egymást.




A Túl nagy család című filmben apák, fiúk és unokák bántják egymást, mert nem akarnak úgy viselkedni, mint felmenőik: míg rá nem jönnek, hogy még sincs jobb, mint a családi stílus.

Most mindenki legnagyobb csodálkozására a 86 éves Kirk Douglas (egyébként a film egyik főszereplője) bejelentette, hogy utánozza a fiát: és megnősül. Fia csodálatos lakodalma annyira megtetszett neki, hogy ő is szeretne egyet. Új asszonyt ugyan nem hoz a házhoz, de jövőre ünnepli az 50. házassági évfordulóját – és ekkor Michael Douglas-hez és Catherine Zeta-Jones-hoz hasonlóan ők is újra örök hűséget esküsznek.

– Meg fogom kérni Anne kezét – nyilatkozta az idős színész –, és ha igent mond, ugyanakkora murit csapunk, mint Michael és Catherine.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top