Szabadidő

Globus Ketchup Paradicsomdobáló Bajnokság

A paradicsomba juthat az, aki 2003. július 1-jén pénteken-rossz idõ esetén szombaton- kilátogat a Sziget Fesztiválra és 16 óra körül felkeresi a Honvéd Üdülõt.




A híres Paradicsomfesztivál eddig csak a spanyol paradicsomimádók kiváltsága volt, a napfényes Valencia tartomány látja vendégül azokat, akik a gömbölyű zöldséget nemcsak megenni, hanem dobálni, taposni, mások ábrázatára felkenni is szeretik.

Eljött az ideje, hogy mi is részesüljünk ebből az őrültségből!

6 főből álló álló csapatokat várnak a szervezők, olyan bátor jelentkezőket, akik nem félnek attól, hogy paradicsomvörös fejjel fognak távozni a helyszínről! A csapatok egy 20×30 méteres paradicsommasszával és túlérett paradicsommal feltöltött vízifocipályán fognak egymással farkasszemet nézni. A cél az, hogy mindegyik csapat feltöltse a saját 200 literes Globus ketchupos hordóját, a paradicsomot tálcán szállítva. Most jöhet a taktika, összehangolt stratégia, állóképesség és a tűzparancs kiadása! Hiszen az ellenfél mindezt fergeteges paradicsomsortűzzel fogja akadályozni. A harci öltözetet- fehér pólót és síszemüveget- a rendezők biztosítják. A Globus Kupát az a csapat nyeri, amelyik legtovább állva marad.

Az eseményt megneszelve válogatott atlétáink, tornászaink és öttusázóink lelkesen gyakorolnak az őrült megmérettetésre, különösen Martinek Jani és az európa-bajnok gyönyörű tornászhölgy Varga Adrienn.

A versenyt követően pedig kezdődik a Globus Ketchup Party, ahol éjszakába nyúlóan lehet ropni a táncot bokáig gázolva a paradicsomban.
Elég volt a sárdobálásból, próbáljuk meg paradicsommal is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top