Szabadidő

Nincs miért aggódni

A nagysikerû belga dance csapat, a Sylver az egész tavalyi évben keményen dolgozott az új lemez, a Little things elõkészítésén és az erre kerülõ anyagokon. <br>




A dalok nagy része gitárra és zongorára íródott, ezekre az alapokra énekelt rá Silvy.

A most megjelent maxi a Why worry – ami egyben a legújabb daluk – ismét csak hatalmas sikerre számíthat.

Aki ismeri a Sylver-t, az már tudja, hogy mindig nagyon kellemes hangzású, a vokális trance-projekteknek megfelelően rendkívül fülbemászó dalokkal rukkolnak elő. Így van ez a “Why Worry”-nél is, amely összesen 3 verzióban található meg a kislemezen. A kötelező “eredeti hosszabb” verzió mellett van egy Philip D által készített remix és egy Noemi-remix is. Ez utóbbi verzióban rejtőzik a legtöbb erő, így valószínűleg ez a dinamikus, táncra csábító változat lesz a diszkók kedvence.

A rajongók bizonyára a legújabb kislemezben sem fognak csalódni, mindenki megtalálja majd a hangulatához és ízléséhez leginkább illő verziót, és a „Why Worry”-t valószínűleg előszeretettel játsszák majd a rádiók és a zenetévék is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top