Szabadidő

Túl a mindenen

Sean Vetter (Vin Diesel) és partnere, Demetrius Hicks (Larenz Tate) Los Angeles aljas utcáin nõttek fel, és hét éve közösen küzdenek a DEA (Kábítószer-ellenes Nyomozóhatóság) kötelékében, hogy útját állják az amerikai-mexikói határon virágzó kábítószer-csempészetnek.




A kemény utcai fellépésük után „gyorstüzelőknek” becézett ügynökök kitartó munkája végül meghozza gyümölcsét, amikor elkapják a hírhedt Baja Kartell fejét, Memo Lucerót (Geno Silva).

Most, hogy Lucero egy példátlanul szigorúan őrzött börtönbe került, Vetter végre hazatérhet feleségéhez, Staceyhez (Jacqueline Obradors), és messzire kerülhet munkája nyers valóságától.
Csakhogy Lucero letartóztatását követően színre lép egy Diablo néven ismert rejtélyes alak, aki erőszakkal átveszi a Baja Kartell irányítását.





Amikor Vetter és Hicks megpróbálja azonosítani és megállítani az új játékost, Diablo személyessé teszi a küzdelmet: Vettert megfosztja Staceytől, az egyetlen embertől, aki értelmet adott életének.
Vetternek már nincsen veszíteni valója, ezért minden lehetséges eszközt felhasználva Diablo nyomába ered: még attól sem riad vissza, hogy a börtönben ülő kartellfőnökkel, Luceróval kössön szövetséget. Semmi sem gátolhatja meg abban az elhatározásában, hogy megbosszulja felesége halálát, ezért egyre közelebb kerül az igazságosságot és törvénytelenséget elválasztó határvonalhoz, és kénytelen szembefordulni azzal a különítménnyel, amelyért korábban életét áldozta volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top