Szabadidő

T-3

Képzelj el egy világot, ahol örök sötétség van, és ahol gépek irányítják az emberek életét. Képzeld el, hogy te vagy az egyetlen, aki megakadályozhatja ennek a világnak a megszületését.

Egy évtized telt el azóta, hogy John Connornak (Nick Stahl) sikerült megakadályoznia az apokalipszis eljövetelét, az Ítélet Napjának bekövetkeztét – a napot, amikor Skynet csúcsfejlesztésű gépei öntudatra ébredtek, és a világ elpusztítására törtek. Ám a végzetes nap, 1997. augusztus 29. katasztrófa nélkül múlt el.
Connor ma 22 éves, és sikerült tökéletesen köddé válnia – nincs otthona, se hitelkártyája, se telefonja, se munkahelye. Nincs semmi, ami a létezését bizonyítaná, lehetetlen a nyomára bukkanni. Mindaddig, amíg egy napon…


… a jövő árnyaiból elő nem bukkan a T-X (Kristanna Loken), Skynet eddigi legtökéletesebb cyborg gyilkológépe, akit azzal a feladattal küldtek vissza az időben, hogy fejezze be elődje, a T-1000 félbehagyott munkáját. Amilyen gyönyörű emberi álcája, annyira könyörtelen, és sokkal erősebb, veszélyesebb, pusztítóbb, mint bármelyik korábbi Terminátor.


Ezúttal nem Connor az egyetlen név Skynet feketelistáján – a gyanútlan állatorvos, Kate Brewster (Claire Danes) is bepillantást nyerhet a múltjában és jelenében gyökerező sötét jövőbe… amit csak akkor ér meg, ha sikerül megmenekülnie a gyilkos T-X elől.
Amikor Connor és Brewster rádöbben, hogy az Ítélet Napja feltartóztathatatlanul közeledik – mindössze három óra választja el őket a világvégétől –, egyetlen reményük marad a túlélésre: egy Terminátor (Arnold Schwarzenegger), Connor egykori könyörtelen támadója. Csak együtt van esélyük legyőzni a T-X-et, és megakadályozni az Ítélet Napjának eljövetelét…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top