Szabadidő

Howie D. (Backstreet Boys)

Howard Dwaine Dorough 1973-ban született Florida Orlando városában. A mûvészetek iránti vonzalma már korán kialakult.




Már hétévesen szerepelt egy mesében a színpadon, anyja fia tehetségét felismerve elvitte a “Show Stoppers”-hez, ahol számos showban lépett fel. 12 évesen énekórát vett, balettórákra járt és gyermekkórusban énekelt. Az ír-spanyol származású srác egy Disney-reklámban szerepelt, majd egy gyermeksorozatban és két filmben is láthatták rajongói.

Howie A.J.-jel és Nick-kel ismerkedett meg először egy tehetségkutató műsorban. Miután megalapították a Backstreet Boyst, Kevinnel és Briannel összeköltözött. Howie magát gondoskodónak, tisztelettudónak és becsületesnek tartja.





A BSB először Európában futott be, karrierjük elején Magyarországon is jártak, s miután már német lányok milliói a lábaik előtt hevertek (és megjelent a konkurrens N’Sync), célba vették Amerikát, ahol ugyan most az N’Sync a nagyobb szám, a BSB-nek sem kell szomorkodnia az eladások miatt.

Howie könnyen elkezd unatkozni, mindig kell valamit csinálnia. A turnék során ő az, aki Kevinnel eljárogat, általában bulizni. Ő az, aki viszi magával a kamerát, amikor várost nézni indulnak. Akárcsak a banda többi tagjai, Howie is két lábbal áll a talajon, az óriási sikerek ellenére is. Ezt leginkább a családjának köszönheti, akik mindig mögötte álltak. A Backstreet Boys jelenleg Amerikában turnézik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top