Szabadidő

Claudia Schiffer

1987 októbere. A helyszín egy düsseldorfi nightclub. Michel Levaton, a Metropolitan modellügynökség vezetõje rossz hangulatban van. Két hete Németországban van, de nem talált új szépségeket. Hirtelen felkapja a fejét egy táncoló lány látványára. Igen, õ Claudia.





Névjegykártyával a kézben Michel odamegy hozzá. Claudia azt hiszi, fel akarják szedni. De mivel a férfi nem tágít, odaadja neki a telefonszámát. Következő nap találkoznak, Claudia anyjával jön, aki nem akar sem fotókról, sem Párizsról hallani: „Claudiának előbb be kell fejeznie az iskolát” – mondja. Néhány héttel és telefonhívással később mégis elutazik a lány Párizsba fotózásra. „Új sztár született” – mondja Levaton kollégájának, Souilers-nek, akit egyből levett lábáról a szőkeség. A képek elkészítése után körbeviszik a lányt, de a munkatársak szerint túl gyerekes az arca, nem fogja semmire se vinni. Aztán elérkezett a „most-vagy-soha” találka az ELLE fő emberével. Sarron úgy vélte, isteni szépséggel találkozott, s egyből visszautasíthatatlan ajánlattal állt elő. Természetesen anyagival.

Így indult a szőke szépség karrierje, ami azóta – bár megvoltak a hullámvölgyei – szinte töretlen. Még most, 30 évesen is ő az egyik legkeresettebb modell, legyen szó fotózásról, divatbemutatóról, reklámról, esetleg filmezésről.


Ráadásul most már férjezetten, gyermekkel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top