Szabadidő

Jimmy Pop Ali (Bloodhound Gang)

James Franks 1972-ben született az amerikai Trappe-ban. Az együttes énekese, szövegírója, s a legtöbb csaj lenyúlója – legalábbis a többiek szerint.




Kiskorában zongoraórákra járt, majd 13 éves korában vett egy szintetizátort, ezzel töltötte a legtöbb idejét, hisz ahogy egy dalban mondja, semmit sem lehet csinálni egy amerikai kisvárosban. Jimmy Pop fura dalszövegeivel tette naggyá a Bloodhound Ganget, többek között írt dalt kedvenc pornósztárjáról, Chasey Lainről is. Az együttes előtt mindenféle munkát elvállalt, egyszer például répának öltözött egy Halloween bolt előtt. Általában az ő ötletei alapján készítik el a BG klipeket. Saját bevallása szerint egy pornókazetta elég neki egy hónapra, s a szilikonmelleket sem szereti – szerinte ez sokat mond a lány személyiségéről. Szereti az „euroszemét” zenét, mint például a Vengaboyst. Erős dohányos, napi 2-3 doboz Marlborot elszív. A Howard Stern-showba akart gyakornokként bekerülni, s miután háromszor elutasították, negyedszerre felvették – pont, amikor a banda lemezszerződéshez jutott. Amit megváltoztatna magán, az pedig a „Bill Cosby orra”. Az együttes körül csend honol, jelenleg az új albumon dolgoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top