Szabadidő

Ez nem ugyanAz

A kifejezetten a Margitszigetre koreografált káprázatos fény és látvány egyenesen megkoronázza az estét. Az Ez nem ugyanAz musical koncert a mozi, a színház, és a zene kedvelõinek lesz igazi csemege.




A produkció célja, hogy az élő zene varázsával kápráztassa el közönségét. A 12 tagú zenekaron kívül tánckar és bábművészek gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról.

Január óta a budapesti fellépések mellett a társulat országjáró turnét indított, amelynek keretében több nagyvárosban is fellépett. A vidéki fellépéseken az eredetileg színházi produkció a hatalmas színpadnak és teltházas sportcsarnokok lelkes nagyközönségi hangulatának köszönhetően vibráló koncertté alakult. Mohács, Debrecen, Székesfehérvár, Cegléd, Balatonfüred, Zalaegerszeg és Békéscsaba után az Ez nem ugyanAz a Pécsi Országos Színésztalálkozó egyik főattrakciója volt. Ezt követi a társulat idei legnagyszabásúbb fellépése a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2005 július 19-én 20.30-kor.





2004 decemberében debütált a budapesti Vidám Színpadon az Ez nem ugyanAz című musicalgála Dunai Tamás rendezésében. A premiert megelőző majd kétéves előkészület, szervezőmunka meghozta gyümölcsét és a darab egész évadban sikerrel futott.
A produkció az ellentétes pólusok, összeférhetetlenségek témakörét feszegeti roppant izgalmas módon. Ezt példázza az előadás fekete-fehér arcú központi figurája, aki különleges koreográfiával fűzi sosem hallott sorrendbe a legnagyobb musicaleknek és rockoperáknak a társadalom és a lélek ellentmondásairól szóló sikerdalait. Egy dramaturgiai szálon vezetve így csendülnek fel a Hair, a Képzelt riport…, a West Side Story, a Cabaret, a Jekyll ÉS Hyde, az Elisabeth, a Nyomorultak, a Chicago, a Miss Saigon, az István, a király, a Mozart, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Rómeó és Júlia dallamai.

A fülbemászó melódiákat a musicalszínpadok élő legendái, napjaink sztárjai és a jövő reménységei közösen keltik életre.

• Détár Enikő
• Janza Kata
• Szomor György
• Varga Miklós
• Fésűs Nelly
• Pál Tamás
• Farkas Gábor „Gábriel”

Helyszín: Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Időpont: 2005. július 19. 20.30.


Bővebb információ »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top