Szabadidő

Karácsonyi készülõdés a Maxcity-ben

A MAXCity november 26-án egész napos családi programmal várja látogatóit, amely garantáltan remek szórakozás lesz kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A gyerekek rénszarvast simogathatnak, míg az apukák egy Ferrari sportkocsit csodálhatnak.

A szervezők mindenkire gondoltak, így míg a hölgyek a karácsonyi készülődéshez kaphatnak praktikus ötleteket és beszerezhetik a kellékeket, addig az urak és a gyerekek is érdekes programokat találhatnak.

Délelőtt 10 órakor virágkötő verseny kezdődik, természetesen az ünnepek jegyében, így a versenyzőknek – köztük a virágkötő Európa-bajnoknak – adventi koszorút kell minél eredetibb formában elkészíteni. Ezt követően egész nap a lakás karácsonyi díszítéséhez kaphatunk újszerű ötleteket, előadások és bemutatók formájában.

Míg az anyukák a díszítés fortélyait próbálják ellesni, addig a gyerekek a parkolóban közelebbről megcsodálhatnak, sőt meg is simogathatnak egy rénszarvast. A Mikulás hagyományos segítője délután 2-kor érkezik az Állatkertből Törökbálintra, a kicsik szórakoztatására. Az apukák érdeklődésére pedig az a Ferrari és BMW M5 sportautó tarthat majd számot, amelyeket ezúttal tüzetesen megvizsgálhatnak.

A kereskedők ezen a napon összehangolt akció keretében 10-20%-os kedvezményeket nyújtanak áraikból, így már most érdemes gondolni a karácsonyi beszerzésekre.

A nap zárásaként, 19 órától Kárászy Szilvia művésznő különleges harang-zongora koncertje varázsol ünnepi hangulatot a lakberendezés otthonába.

A MAXCity mindenkit vár az M1-es 14-es leágazásánál.

Látogass el honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top