Szabadidő

IX. Kézműves Kiállítás és Vásár

Papírmerítés, ékszerkészítés, üvegfestés, gyöngyfűzés, foltvarrás... A kétnapos rendezvényen nemcsak különböző kézművestechnikákkal ismerkedhetsz meg, de ki is próbálhatod őket. Sőt ha kedvet kaptál, az alapanyagokat is beszerezheted.

IX. Kézműves Kiállítás és Vásár

Időpont: 2008. március 8–9.
Helyszín: Petőfi Csarnok, XIV. ker., Zichy Mihály út 14. Tel.: 363-3730
Nyitva tartás: 10–18 óráig
Belépő:
Felnőtt: 600 Ft
Gyermek (6 éves kortól): 300 Ft
Családi: 1200 Ft

Igazi családi szórakozást kínál a Petőfi Csarnok IX. Kézműves Kiállítás és Vásár című rendezvénye. A programon közel száz kézműves kínálja igényes portékáját a több ezer idelátogató érdeklődőnek. Ezen a rendezvényen nem csak vásárolni lehet, hisz a kézművesek egész nap bemutatókat, foglalkozásokat tartanak, és segítségükkel, irányításukkal felnőttek, gyerekek, profik és amatőrök egyaránt kipróbálhatják, esetleg elsajátíthatják a különböző technikákat.

A rendezvényen, már megszokott módon, megtalálhatók lesznek mind a hagyományos népművészet
(tojásfestő, bőröző, hangszerkészítő, kosárfonó, keramikus, nemezkészítő, papírmerítő, faműves, gyertyaöntő stb.), mind a modern kézművestechnika (üvegfestés, szalvétatechnika, gyöngyfűzés, szárazvirág-kompozíció, tűzzománc, foltvarrás, ékszerkészítés, selyemfestés, természetes alapanyagból készült használati és dísztárgyak stb.) képviselői is. A kiállítás vásárral egybekötött, így lehetőség van a késztermékek, valamint az alapanyagok megvásárlására is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top