Szabadidő

Már csak 3 napig kóstolhatod meg a zöld sört!

Minden csoda három napig tart, szól a jól ismert közmondás, és sajnos nincsen ez másként a 100 csoda kiállítással sem.

Aki még szeretné megismerni a jövőt, a legújabb magyar találmányokat, az még három napig, május 2-ig ellátogathat a Párisi udvar épületében lévő kiállításra, hiszen aki a 100 csodát ismeri, az bepillantást nyer a jövőbe. A kiállítás több mint 120 napja alatt már több mint húszezren próbálták ki a H-labdát, a Mágnesfalat, vagy kóstolták meg a zöld sört. 

 
Minden csoda három napig tart?!
 
Minden csoda három napig tart?!

 

Már csak három napig csodálhatók meg a legújabb magyar találmányok, melyek a Párisi Udvar épületében, közel ezer négyzetméteren mutatják be, hogyan fogunk élni, közlekedni, öltözködni, játszani, a nem is olyan távoli jövőben. A kiállításon 100 mai magyar feltaláló innovációja mutatja be a nagyközönségnek, mit fogunk inni, hogyan vigyázunk majd egészségünkre, mit nézünk tévé helyett, és hogyan óvjuk környezetünket 10, 20, vagy akár 30 év múlva.

Minden csoda három napig tart?!

 

A 100 csoda – A jövő születése című interaktív kiállítás tematikusan felépülő termeiben még a hét végéig megismerheted a Mágnesfalat, játszatsz egy parti Csillag sakkot, vagy kipróbálhatod a Hungarian Ball-t és a Gauswheelt, az Egészségházban pedig tesztelheted a látásvizsgálót, a digitális mikroszkópot, valamint felpróbálhatod a fűthető ruhát, vagy megkóstolhatod a zöld sört. Eddig már több mint húszezren ismerték meg a 100 csodát. Nem maradj le te sem, hiszen aki a 100 csodát ismeri, az bepillantást nyer a jövőbe!

100 csoda kiállítás Párisi Udvar épülete

Helyszín: 1051 Budapest, Ferenciek tere 10. (Petőfi Sándor utca sarok)

Nyitva tartás május 2-ig: 11:00-19:00

Bővebb információ és a bemutatott tárgyak a www.100csoda.hu oldalon találhatók.

kiállítás.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top