Szabadidő

Bizarr családi képek a neten

Kínos családi fotók, hírességek ruhásszekrénye és egy lábfotóblog heti webes ajánlónkban.
Bizarr családi képek a netenElindult a Forma–1

1. Ha unjuk a ruhatárunkat, inspirációért érdemes rákattintani a Show Me Your Wardrobe blogra. Az oldalon egy londoni stylist azt mutatja be, hogyan öltöznek napjaink vezető kreatívjai a hétköznapokban. Az oldalon bepillantást nyerhetünk például Juliette Lewis, Jennifer Tilly, Marina Diamond és Skin ruhásszekrényébe.

Show Me Your Wardrobe - Juliette Lewis
Show Me Your Wardrobe
Juliette Lewis
Show Me Your Wardrobe - Skin
Show Me Your Wardrobe
Skin

2. Ki gondolná, hogy el lehet mesélni egy életet úgy, hogy csak a lábainkat fotózzuk? – mélázott el egy zsűritag a legjobb fotóblogok versenyén. A világot bejáró, újabban édes terhet is cipelő lábak képes naplója a legötletesebb magyar blogok közé tartozik.

Lábaim
Lábaim – lábfotóblog

3. Az egyik legnépszerűbb külföldi divatblogot egy nyúl írja. Nem, nem írtuk el. Fifi Lapin a tervezők legújabb ruhadarabjait saját magán mutatja be, már könyve is megjelent  és nemrégiben saját kollekcióval is előrukkolt. A nyuszi mögé rejtőző bloggerről elég keveset tudni, annyit azonban igen, hogy londoni illetőségű, és eredetileg egyfajta szarkasztikus anti-divatbloggal indított 2007-ben.

Fifi Lapiln egy Sonia Rykiel darabban
Fifi Lapin egy Sonia Rykiel darabban…
Sonia Rykiel Spring Summer 2011
…és ugyanez a modellen

Bizarr családi képek a neten4. Kinek nem való a vállalkozói lét? Melyek a lehetséges buktatók, tévhitek? A webes trendekről blogoló Dobó Mátyás gondolatait nemcsak a netes start-up cégek indítását fontolgatóknak érdemes elolvasni.


5. Fogalmunk sincs, miért teszi közzé valaki önként és bérmentve kínos családi fotóit, de az Awkward Family Photos oldalon irdatlan mennyiségű fényképet gyűjtöttek össze furcsa, sokszor egyenesen bizarr családi képekből. Bármilyen rossz véleményünk is legyen saját pereputtyunkról, megnyugodhatunk: a mi famíliánk az ott ábrázoltakhoz képest nagyon is rendben van…

Awkward Family Photos
Awkward Family Photos – az oldalt javították, a link már nem vírusos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top