Szabadidő

A Valami Amerika és a Made in Hungaria rendezője közös sorozatot forgat

Herendi Gábor a Valami Amerika, illetve Fonyó Gergely a Made in Hungaria rendezője jegyzik a Társas játék című sorozatot, amelyet a magyar HBO készít. A bemutató várhatóan 2011 végén lesz a csatornán – a két rendezői név, illetve a szereplők neve alapján ígéretes sorozatról beszélünk.
A Valami Amerika és a Made in Hungaria rendezője forgat sorozatot a magyar HBO-valA férfi legyen férfi

Várhatóan év végén mutatják be az HBO-n a Társas játék című, tizenhárom részes új romantikus sorozatot, amely egy izraeli széria adaptációja. A forgatási munkálatok márciusban kezdődtek és várhatóan június elején érnek véget. A budapesti helyszíneken forgatott sorozat első hét részét Herendi Gábor rendezi, a többi hat rész felvételét Fonyó Gergely vezényli.

A Társas játék három, a legváratlanabb pillanatokban összefonódó történetet mesél el a szerelem és az emberi kapcsolatok különböző megnyilvánulásairól, hol humoros, hol érzelmes, hol meghökkentő módon. Mégsem egyszerű romantikus történetekről van szó: hőseink az élet értelmét és az intim pillanatokat éppúgy keresik, mint az igaz szerelmet.

A főbb szerepeket Martinovics Dorina, Simon Kornél, Réti Adrienn, Thuróczy Szabolcs, Balsai Mónika, Pokorny Lia, Gazsó György, Tornyi Ildikó és Básti Juli alakítják, akik mellett az egyes részekben feltűnik majd többek között Kovács Patrícia, Rudolf Péter és Gálffi László is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top