Szabadidő

Rászokott a cigire egy majom a Másnaposok 2. forgatásán

A Másnaposok második része az egyik legjobban várt idei film, azonban egy váratlan következménye is lett a forgatásnak: az alkotásban szereplő majom cigarettafüggővé vált.
Cigarettafüggő lett a majomSokkolta a vallási vezetőket Gaga

Az egyik legnagyobb sztárja a Másnaposok második részének (hazai bemutató: május 26.) egy neveletlen, rosszul viselkedő majom lehet, amellyel Thaiföldön találkoznak hőseink. A rossz szokások egy részét azonban az állat megtartotta a forgatás után is, amellyel más forgatásokon gondot okoz. Todd Phillips rendező a Total Film Magazine-nak elmondta: a majom a Másnaposok óta folyamatosan cigaretta után sóvárog. 

 

 

 

„Azt szerettem volna, ha a filmben dohányzik a majom, ezért megtanítottuk rá. Most pedig a PETA üldöz, mert az állat függővé vált (a PETA egy nemzetközi állatvédő szervezet – szerk.). Legutóbb Cameron Crowe-val forgatta a We Bought a Zoo című filmet és folyamatosan dohányozott, nem akarta abbahagyni” – mondta Phillips a Movieline szerint.  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top