Szabadidő

A legjobb online ruhaboltok

Minek órákat kóborolni a városban ruhákra vadászva, ha otthonról egy kattintással elintézhetjük a vásárlást? Kedvenc online boltjaink heti webes ajánlónkban.
A legjobb online ruhaboltok
Hatfogásos luxusvacsora a metrón
Asos
Asos

1. A Magyarországra ingyen szállító Asosszal érdemes kezdeni a sort. A brit márkafüggetlen webáruház csak bikiniből hatszázfélét tart, a válogatást azonban hallatlanul megkönnyíti, hogy a keresést szín, ár, márka és a felsőrész szabása alapján is leszűkíthetjük. Ebben a kategóriában a legolcsóbb darab hat euró, a legdrágább pedig háromszáz. A termékeket monitor nagyságú felbontásban és videón, a kifutón is megtekinthetjük. Az oldalnak saját online magazinja is van. Fizethetünk Paypallal és nyomon követhetjük a csomagunkat.
Az Asos jól feladja a leckét a magyar online boltoknak…

2.  Nem kevésbé zavarba ejtő a választék az olasz Yooxon. Az 1200 darab bikiniből a legolcsóbb 24 euró, a legdrágább 790 euró. Balenciaga, Chloe, Marc Jacobs és Prada-holmikért éppen úgy érdemes betérni, mint XXS-es és XXXL-es ruhákért. A multi-brand webáruház 13 eurós postaköltséggel szállít.

A legjobb online ruhaboltok3.  A brit Oasis a megfizethetőbb, hordható, ún. „high street” márka, mi mindenekelőtt sokféle szabású ruháiért szeretjük. Bikinit csak húsz euró alatt találtuk az online boltban, a postaköltség Magyarországra 10 euró.

A legjobb online ruhaboltok4. Az Ourstyle.hu nemcsak abból a szempontból tűnik ki, hogy magyar tervezők termékeit árulja, de magyar viszonylatban rendkívül vásárlóbarát is, hiszen a megrendelt ruhát nyolc napon belül visszacserélhetjük és ingyen visszaszállítják, ráadásul a budapestiek és a főváros környékiek fizetés előtt előbb fel is próbálhatják. Számos európai online boltban ez megszokott eljárás, reméljük, minél több magyar webáruház csatlakozik ehhez. A dizájner darabok hallatán sem kell megrémülni, felsőt már 5000-7000 Ft-tól, ruhát tízezer forinttól lehet kapni.

5.  Nőiesek és romantikusak az amerikai Anthropologie darabjai, az utcai divatmárkák és a neves nemzetközi tervezők közötti árkategóriában. Magyarországra 17 eurós postaköltséggel szállítanak.
www.anthropologie.eu

A legjobb online ruhaboltok6. Az egyedi kézművestárgyakat árusító magyar Meska.hu európai nővére a Dawanda.com. Nemcsak szédítő választéka miatt szeretjük, hanem a jó keresési funkciók miatt is, így például a divat kategóriára kattintva a bal oldali sávban kiválaszthatjuk azokat a termékeket, amelyeket postaköltség felszámítása nélkül szállítanak Magyarországra a készítők. Az így talált 942 termék között alkategóriák, szín és ár alapján válogathatunk tovább az online boltban, ahol Paypallal is fizethetünk.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top