Szabadidő

Növényhotel nyílt a vakációzók virágainak

Az állatpanziók mintájára szálloda nyílt növények számára, ha valaki nem akarja, hogy gondozás nélkül maradjanak a szabadsága alatt.

Akinek nincs kit megkérnie arra, hogy locsolja a szobanövényeit, míg ő nyaralni megy, vagy egyszerűen nem szívesen ad senkinek sem kulcsot a lakásához, a cserepeseket beadhatja a madridi üzletközpontban, az Isla Azul plázában működő növényhotelbe. Itt profi kertészek gondoskodnak a növényekről, melyek nem csupán igényeiknek megfelelő mennyiségű vizet és fényt kapnak, de tápoldatozzák, permetezik és szakszerűen meg is metszik őket. Sőt, az üvegházban elhelyezett hangszórókból naphosszat olyan hanghatások szólnak, melyek állítólag stimulálják a növények növekedését és távol tartják kártevőket.

Nyaralni mennek a növények

 

A nyár folyamán elérhető szolgáltatásért ráadásul még fizetni sem kell, az ugyanis a bevásárlóközpontot népszerűsítő marketingkampány része. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top