Szabadidő

Tolvai Reni és Lola is utcazenél a Meglepetés buliján!

Kállay-Saunders András, Csonka Pici, Zoltán Erika is fellép a <i>Meglepetés jótékonysági utcazenén</i>, hogy segítsen a nehéz sorsú gyerekeknek. Gyere te is, érezd jól magad!

Bulizz és jótékonykodj egyszerre!Ha szeretnéd összekötni a kellemeset a hasznossal, akkor ott a helyed szeptember 23-án a budapesti Lövőház utca 16. szám előtt: ugyanis a Meglepetés magazin sztárjai laza utcazenével szórakoztatják az arra járókat,  a rendezvényen befolyt összeget pedig a a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyűjti, a Don Bosco Iskolaháznak.

Az alapítvány által működtetett napköziben olyan gyerekek töltik délutánjaikat, akik nehéz sorsú családba születtek, és rendkívül szélsőséges körülmények között élnek. A gyerekek már családvédelem alatt állnak, de a családból még nem kellett kiemelni őket. Az iskolaház vezetője szerint fontos, hogy ezek a gyerekek együtt maradjanak a szüleikkel, de lehetőséget kapjanak olyan dolgok elsajátítására is, melyekre otthon esetleg nem volna lehetőségük.

A cél tehát nemes, az utcazene pedig vidám – minden együtt van egy remek péntek délutánhoz!

A program részletesen:

13.00 Csonka András
13.25 Lola
13.45 Shodeinde Dorka
14.15 Pintér Tibor
14.40 Summer Sisters
15.05 Mága Zoltán
15.30 Galambos Lajcsi
16.00 Kállay-Saunders András
16.15 Tolvai Renáta
16.30 Mimi
17.00 Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar
17.30 Zoltán Erika

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top