Szabadidő

Mihalik Enikő a kulisszák mögött – webpercesek

Bloggerkirály Budapesten, nászút két keréken, szépségápolási trükkök profiktól, és amit a gyereknek látnia kell. Heti linkajánlónk.

Mihalik Enikő a kulisszák mögött - webpercesek1. Topmodellek backstage
Rossz méretű cipőkbe kényszerített, civakodó hisztérikák? No way. A New York-i divathét kulisszái mögött készített fotók alapján a topmodellek mind kebelbarátnők, akiknek még egy Marc Jacobs-táska sem annyira szent, hogy ne lehessen vele kötélhúzást játszani a kifutóra lépés előtt. A Fashionologie fotóin Mihalik Enikő is fel-felbukkan.

2. Virtuális barátnők
A Goldenblog versenyen megérdemelten lett kategóriagyőztes a Juli&Johli fotóblog. Hogyan őrizhető meg a barátság, ha több ezer kilométer választ el minket egymástól? Juli és Johli naponta készítenek egy képet a napjukról, hogy mindig tudják, mit csinált a másik.

3. Semmi csicsa
Feltűnt, hogy megszámlálhatatlan divat- és stílusblog létezik, ellenben szépségápolással olyan kevés oldal foglalkozik? A még csak 26 éves Emily Weissnak így jött az ötlet az Into the Gloss bloghoz, amelyben a divatipar nagyjait és hétköznapi nőket faggat szépségápolási trükkjeikről. Semmi plázacica-effektus, ellenben tudósokat és idős nőket éppúgy megszólaltat, ahogy modelleket és húszéveseket is.

4. Világ körüli nászút két keréken
„Mert csak egyszer élünk”, indokolja Zita és Árpi, miért indultak kerékpárral nászútra idén júniusban. Izgalmas kalandjaikat blogukon teszik közzé, most éppen arról olvashatunk, hogyan kerültek be az „örmény RTL Klub” reggeli adásába.

5. Ezt látnia kell a gyereknek
A gyerekek és az internet kapcsán rendszerint arról beszélünk, milyen műszaki megoldásokkal lehet zárolni az utóbbit az előbbi elől. Pedig mennyi ismeretterjesztő videót és fotót találhatunk a világhálón tudományról, természetről és művészetről, amit feltétlenül látniuk kell! Ezeket gyűjti össze egy lelkes amerikai anyuka és hároméves „asszisztense”.

6. Bloggerkirály Budapesten
Hogyan látja a fővárost a nevezetes Facehunter bloggere, Yvan Rodic? A stílusblogok királya nemrégiben nálunk járt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top