Szabadidő

Magyar modell a H&M új arca

Rajzák Kingával fotózták a nyári kollekciót. Kegyetlen szülők, nevető Anna Wintour, és így nézne ki Van Gogh ma: linkek heti webajánlónkból.

Magyar modell a H&M új arcaEzt hordjuk jövő nyáron

Kevés minta, élénk színek, letisztult vonalak jellemzik a jövő évi nyári utcai divatot a H&M nemrég bemutatott katalógusa alapján. A ruhadaraboknál azonban izgalmasabb hír, hogy Rajzák Kinga személyében a svéd divatmárka Mihalik Enikő után ismét magyar modellre tett. A jelenleg Londonban élő dunaszerdahelyi modellről minden kiderül a Betonpanda blogon készült interjúban.

Magyar modell a H&M új arcaKegyetlen szülők

A gyerekek nem ismernek tréfát, ha édességről van szó. Az alábbi videóból kiderül, hogy mi történik, ha amerikai szülők közlik gyerekeikkel, hogy felfalták az összes, halloweenkor gyűjtött édességüket. Kegyetlen vagy vicces?

Magyar modell a H&M új arcaBréking: Anna Wintour mégiscsak tud nevetni

Látott már valaki mosolygós fotót az amerikai Vogue főszerkesztőjéről? Mindenesetre Wintour nem éppen virágos jókedvéről híres, már amennyiben igaz, hogy ő ihlette Az ördög Pradát visel című filmet. A 62. születésnapját ünneplő divatgurunak igazi meglepivel készült a Fashionologie: egy csokor nevetős Wintour-képpel.

Magyar modell a H&M új arcaÍgy nézne ki Van Gogh ma

Izgalmas fotópályázatot írt ki brit diákoknak az egyik szoftvercég: készítsék el híres festmények mai megfelelőjét. A Remake-projektre lenyűgöző, vicces, ötletes pályamunkák érkeztek, garantáltan nem lehet nem végignézni az összeset.

Magyar modell a H&M új arcaBárki lehet DJ

…egy új magyar alkalmazásnak köszönhetően. A számos innovációs díjjal kitüntetett Mixgar segítségével a közönség szájízének megfelelő zene szól, legyen szó irodáról, étteremről vagy partiról. Lényege, hogy a telefonunkon hozzáadhatunk zeneszámokat, és szavazhatunk a legjobbakra a hely playlistjén.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top