Szabadidő

Popkoncerten lazított Kate és Vilmos

Vilmos herceg hangos zenére vágyott, meg is kapta: Kate-tel meghallgatták a Take That énekesét. De hogy minek vitték magukkal a szülőket?

Szerda este jótékonysági koncerten vett részt a fiatal hercegi pár Károly herceg és felesége, Kamilla társaságában – írja a People nevű amerikai bulvárlap. Velük tartottak Kamilla lányai is, Laura Lopes és Sara Parker Bowles. A Royal Albert Hallban tartott eseményen többek közt Gary Barlow, a Take That énekese is fellépett.

Popkoncerten lazított Kate és Vilmos

Kate Middleton és Vilmos herceg a királyi páholy elejében foglaltak helyet, és a csordultig telt terem közönsége hangos éljenzéssel fogadta őket. A Take That énekese a The Greatest Day című szám után integetett fel nekik. Gary Barlow a koncert előtt váltott pár szót az ifjú díszvendégekkel. „Remélem, tetszeni fog a zene, és nem találják túl hangosnak” – mondta, amire Vilmos csak annyit válaszolt: „Minél hangosabb, annál jobb.”

Az est bevételei Károly herceg jótékonysági szervezetét, valamint Vilmos és Harry alapítványát gazdagítják.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top