Szabadidő

Magyar lány a Chanel-bemutatón

Pesti rejtélyek, egy modern nagyi tanácsai és játék újrafelhasznált anyagokból heti linkajánlónkban.

 

Magyar lány a Chanel-bemutatón


Rasztahaj és testékszer a Chanel-bemutatón

Mon Dieu! Amit Karl bácsi nemrégiben feltálalt a szerencsés kiválasztottaknak, az minden volt, csak nem szokványos divatbemutató. A Chanel Bombay-kollekciója alkalmából egy képzeletbeli maharadzsa palotájává változtatták a kifutót monumentális kristálycsillárral és fehér szőnyeggel, miközben a nézők gyümölcsöstálakkal, burjánzó virágkölteményekkel, gyertyatartókkal díszített asztalok mögül élvezhették a show-t. Az indiai ihletésű szárikat, nadrágokat rasztahajú modellek mutatták be – köztük a magyar Srej Zsófi. Coco eláljult volna a gyönyörűségtől.

Hallgass a nagyira!
A modern nagyik a ma kihívásaira és gondjaira is tudják a választ. Ha nincs ilyenünk, szíveljük meg egy madridi kreatív igazgató, Cacho Puebla idős rokonának web 2.0-es tanácsait és intelmeit.

Pont, pont, vesszőcske
Több mint hárommillió pont rajzolásával, egyévi munkával készített portrét édesapjáról Miguel Endara. A lenyűgöző mű készüléséről kétperces gyönyörű filmet is forgatott.

Magyar lány a Chanel-bemutatónVásárlás helyett alkoss játékot
A mai gyerekszobákat nem nehéz megtölteni cuccal. A születésnapok, a rokonlátogatások és a decemberi ajándékdömping során árad befele a lakásba a játékhegy, aminek csak a töredékével játszik valóban aktívan a gyerek. De valóban szükségünk van ennyi anyagra az önfeledt játékhoz, az elmélyült felfedezéshez? Vannak, akik szerint nincs szükség a játékipar újabb és újabb akcióira, ellenben minden, a háztartásban megtalálható tárgyból lehet játékot csinálni. Nekik ajánljuk a Makedo oldalt.

Pesti rejtélyek
Nem véres krimi, mégsem kevésbé izgalmas egyik kedvenc blogunk, a Fővárosi képrejtvények. Vajon kitalálod-e, Budapest mely pontjait ábrázolják a jellegzetes-különös képrészletek?

Vidék24
Szegedi, székesfehérvári és győri oldalakkal bővült a hír24 portál, ahol helyi aktualitásokat, interjúkat és elemzéseket olvashatnak a régió lakosai.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top