Szabadidő

Skype-on próbálnak a Király testvérek

Király Linda és Viktor Budapesten énekel, Ben Amszterdamból lép be a dalba, amit hárman adnak elő az m1 eurovíziós dalversenyén.

„Viktorral előre átalakítottuk az Untried című dalomat, hogy hárman adhassuk elő, és ezt elküldtük Bennek, aki elkezdett gyakorolni Amszterdamban – magyarázta el Király Linda. – Aztán a Skype-on énekeltük össze hárman videocseten. Abszolút működött a dolog, bár a videocset tud néha akadozni, ezért párszor újra kellett indítani.” A harmadik testvér egyébként hétvégén érkezik Magyarországra, ezért egy hetük még biztosan lesz, hogy élőben próbáljanak a magyar dalverseny január 28-ai első döntőjéig. Itt dől el, ki képviseli végül az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Király Linda szerint a daluk például azzal tűnhet ki a mezőnyből, hogy három testvér adja elő. „Nem tudom, mikor szerepelt utoljára családi csapat az Eurovíziós Dalfesztiválon, de biztos nem mindennapi, hogy egy lány a két magas, gyönyörű szép ikertesójával lép fel” – mondta. Emellett a dallam erejében bízik, mert szerinte ez nem az a típusú dal, amit nyolcszor kell meghallgatni ahhoz, hogy az ember megjegyezze.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top