Szabadidő

Madonna kivágta a saját lányát

Elismerte, hogy igazságtalan volt Lourdesszel, amikor dobta a jeleneteit az Oscar-jelölt filmjéből.

Madonna kivágta a saját lányátA VIII. Eduárd és elvált szerelme viszonyáról szóló W. E. című filmben Madonna lánya játszotta a szerető fiatalkori verzióját, de végül mégsem került be a moziverzióba. A romantikus történet az énekesnő második saját rendezésű filmje, és a király lemond benne a trónról, hogy elvehesse feleségül barátnőjét.

„Tudom, hogy igazságtalan volt, amit tettem – nyilatkozta az MTV-nek a lánya eltüntetéséről. – Az utolsó pillanatban rángattam bele a filmbe, nagyon jól játszott, aztán végül mégis kivágtuk a jeleneteit. Mondtam neki, hogy sajnálom, kicsim, a vágószoba padlóján végezted. Igazi hősként viselte a hírt.”

Madonna emellett arról is beszélt, hogy színészkedést többet nem akar vállalni, inkább a rendezés érdekli továbbra is, bár most is csak a jelmezekért jelölték Oscarra, és Golden Globe-ot is a film zenéjéért kapott januárban. „Ha én írom és én rendezem a filmet, az az én hangom, ha viszont színészként szereplek, akkor csak közvetítője vagyok valaki más hangjának” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top