Szabadidő

Mihalik Enikővel érezzük a nyarat

A magyar topmodell Yves-Saint Laurent kollekcióját reklámozza. E heti linkajánlónkból kiderül, milyen Lagerfeld szerint a világ, továbbá mihez kell egy hörcsög, egy szivacs és egy ragasztószalag.

Nyáridéző Mihalik Enikővel
Megtaláltuk a februári mínuszok ellenszerét. Némi Yves-Saint Laurent, a Côte D’Azur kékjének és Mihalik Enikő átszellemült arcának látványa, és szinte már érezzük is a nyarat. A divatházak nyári szezon előtti kollekciója („cruise collection”) eredetileg a téli hónapokat a Földközi-tenger luxushajóin átvészelő módos észak-amerikai turistákat célozza meg, de nem tesz semmit. Minden fejben dől el.

 

Mert a tejföl bizony folyós
A gasztroblogok tengerében igazi unikum a What Katie ate. Tökéletesre stilizált ételfotók helyett a való világot kapjuk: szétszóródott sajtforgácsokat, kissé piszkos asztalt, összefolyó szószokat, ételmaradékot a tányéron. Néha a valóság a szebb látvány.

 

Mihalik Enikővel érezzük a nyarat

Mihez kell egy szivacs, egy hörcsög és egy ragasztószalag?
Lehet egyszerűbben is lapozni, de minek? Leleményes kisfilm, amiért érdemes volt feltalálni a videómegosztókat:

Karl szerint a világ
Ahhoz képest, hogy Karl Lagerfeld igazi földhözragadt embernek tartja magát, már csak az meglepőbb, hogy kiderül: van egy hároméves keresztfia. Hasonló furcsaságokkal van tele az az interjú, amely abból az alkalomból készült, hogy egy napra vendégszerkesztője volt egy ingyenes napilapnak.

 

Mihalik Enikővel érezzük a nyarat

Bárki lehet online fejvadász
Különös magyar álláskereső portálra bukkantunk. A kissé bizarr Vérdíj.hu oldalon az állásadók anyagilag jutalmazzák, ha ajánlásunk alapján megfelelő szakembert találnak a meghirdetett pozícióra. 

Mihalik Enikővel érezzük a nyarat

Megint állunk

Ismeretlen környéken vonatozol, és fogalmad sincs, merre jársz? Ez az élmény legalább öt generáció számára alap. Egészen idáig: a vonatDroid mobilos alkalmazás GPS segítségével mutatja a következő állomásokat és egyéb menetrendi információkat, az érkező és az induló vonatokat.

Mihalik Enikővel érezzük a nyarat

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top