Szabadidő

Újra vedel Bradley Cooper

Visszatértnek a féktelen partizásaikról ismert Másnaposok sztárjai. A mozi legújabb részt 2013 májusban mutatják be. A barátok most valószínűleg Los Angelesben garázdálkodnak.

Készül a Másnaposok 3 A Warner Brothers hivatalosan is bejelentette, hogy jövő májusban mutatják be a mozik a Másnaposok című filmvígjáték harmadik és egyben befejező részét.

A főszerepeket a harmadik részben is Bradley Cooper, Ed Helms és a botránycsináló Zach Galifianakis alakítják majd, és a rendező is ugyanaz a Todd Phillips lesz, aki az első két részt sikerre vitte. „Nagyon izgatott vagyok, hogy egy újabb Másnaposok-filmet forgathatok Bradley-vel, Eddel és Zachkel. Terveink szerint sok mindenkinek fogunk meglepetést okozni az utolsó résszel” – nyilatkozta egy amerikai lapnak rendező, aki egyben a produkció egyik forgatókönyvírója is lesz. Hogy az a magyar származású színész is visszatér-e, aki az első részben az eltűnt férfit alakította, arról egyelőre nincs hír.

Phillips elárulta azt is, hogy a történet valószínűleg Los Angelesben játszódik majd, és a harmadik rész más lesz, mint az első kettő volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top