Szabadidő

Gyógyfürdő és aquapark – idén is vár Hajdúszoboszló!

Az alföldi fürdőváros minden korosztály számára ideális kikapcsolódási lehetőségeket nyújt.
Kép:hajduszoboszlo.hu
Kép: hajduszoboszlo.hu

A város első számú vonzereje természetesen a híres gyógyvíz, melyet a világszínvonalú fürdőkomplexumban élvezhetnek a látogatók. Az egész évben nyitva tartó gyógyfürdő mellett a nyári hónapokban 30 hektáron elterülő strand várja a vendégeket 13 medencével. Júniustól késő őszig pedig az Aquapark csúszdapályái és medencéi kínálnak további élményeket.

A „vizes” programok mellett kirándulást tehetünk a közeli Hortobágyra és magyaros gasztronómiai különlegességeket kóstolhatunk.

Emellett a város számos kiemelt turisztikai programmal is készül: június 23-án a fényünnepet, júliusban várjátékokat és folkhétvégét, augusztusban dixielandnapokat és lovasversenyt, szeptemberben pedig birka- és slambucfőző örömnapot rendeznek.

Gyógyfürdő és aquapark - idén is vár Hajdúszoboszló!Új Turisztikai Iroda várja a vendégeket

Május elején új Turisztikai Irodát adtak át a városban, ahol szebb környezetben és frekventáltabb helyen tájékoztatják a vendégeket, így növelve a vendégek informáltságát, kellemesebbé téve időtöltésüket.

A Turisztikai Iroda Hajdúszoboszló és Rév közös projektjének részeként valósult meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top