Szabadidő

Kate Middletonnak köszönhetően lett milliomos a pincérnő

A fiatal anya megszólalásig hasonlít a hercegnére. Napi 230 000 forintot keres vele.

A 32 éves Heidi Agan egy étteremben, pincérnőként dolgozott, a vendégek azonban állandóan megjegyezték, hogy mennyire hasonlít Kate Middletonra, de amikor hároméves kislánya meglátta a hercegnét egy-egy magazinban, ő is gyakran mondogatta, hogy „Ott vagy, anya!”.

A nő úgy döntött, megpróbál profitálni a hasonlóságból: februárban felkeresett egy hivatásos hasonmások közvetítésével foglalkozó ügynökséget Londonban. Készítettek róla egy fotósorozatot, melyen Katalinhoz hasonló sminket, frizurát és öltözékeket visel, innentől kezdve pedig be is indult a szekér. A kétgyermekes anyuka egyre több felkérést kapott hasonmásként különféle rendezvényekre, műsorokba.

Kate és Heidi

Kate és Heidi

Képek: Northfoto / Daily Mail 

 

Annyira felkapott lett, hogy hamarosan felmondott a munkahelyén, és ma már főállású hasonmásként dolgozik, amivel igencsak jól keres: egynapi munkával 650 fontot, azaz mintegy 230 000 forintot is kiszál. „Nagyon más, mint étteremben dolgozni. Igazán szórakoztató munka, minden nap valami mást csinálhatok” – lelkendezett Heidi egy brit lapban.

Nem ő azonban az egyetlen ember, aki abból él, hogy hasonlít Kate Middletonra: egy Kate Bevan nevű, korábbi patikuslány is a hercegné hasonmásaként járja Nagy-Britanniát és a világot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top