Szabadidő

Bekeményít az X-Faktor zsűrije

Eddig tartott a viccelődés, az éppen csak tehetséges, jópofa fellépők továbbjutása. Véget értek a válogatók, és szombaton a táborban már nagy a tét. Sok kedvenc fog elhullani. Ezt nézd a héten!

Hacktion újratöltve

Bekeményít az X-Faktor zsűrije

 

M1, szeptember 24., 20:15
Mit várhatunk?
Úgy tűnik, a nézőknek nem jött be a monitorok előtt görnyedő nagyokosok világa, így az Infrastruktúra Védelmi Osztag kalandjait új szereplőkkel és hagyományos stílusú nyomozásokkal próbálják izgalmassá tenni. Míg korábban a Hujber Feri – Oroszlán Szonja páros jelentette a széria arcát, a harmadik évadot már Anger Zsolt és Gubík Ági próbálja érdekessé tenni, és az alkotógárdában is történtek változások. Vajon mi sül ki ebből?
Miért nézd meg?
Ha a harmadik évad felfrissítése sem menti meg ezt a sorozatot, akkor már semmi.
Figyeld!

Hiába a krimi műfaj, a 12-es karika miatt itt bizony nem lesznek véres jelenetek.

Banki meló

Bekeményít az X-Faktor zsűrije

 

TV2, szeptember 25., 21:20
Ha még nem láttad:
Laza hetvenes évekbeli retró, bankrablással fűszerezve, ráadásul igaz történet alapján készült. Az 1971-es Baker Street-i páncélterem feltörése nemcsak a rendőrség számára volt kellemetlen, hanem a brit titkosszolgálatot és a királyi családot is kellemetlenül érintette annak ellenére, hogy maga a titkosszolgálat szervezte meg az akciót. Összeesküvés-elméletek gyártói garantáltan élvezni fogják, izgalom és humor is van benne, ráadásul az egész úgy stílusos, ahogy van.
Miért nézd meg?
Mert a különböző érdekcsoportok hatalmi játszmáiba keverő társaság egy ideig legalább annyira zavarban van, mint mi, a nézők, de ne aggódjunk! A végére minden érhetővé válik.
Figyeld!
Ez egy olyan Jason Statham-mozi, amiben alig van akciójelenet. Igen, ilyen is létezik!

X-Faktor (A tábor)

Bekeményít az X-Faktor zsűrije

 

RTL Klub, szeptember 29., 19:30
Mit várhatunk?
Vége az eddigi szórakozásnak és laza hangulatnak. Mostantól tétje van a dolognak! Feró, Keresztes Ildi, Geszti és Malek sem ülhet tovább unottan a székében, itt már komoly és felelősségteljes döntéseket kell meghozniuk. Vajon Zámbó Krisztián tud mást is énekelni az apja dalain kívül? Fehér Zoli vajon tényleg fejlődött, vagy csak mindenkit elkábított azzal, hogy mennyit fogyott? A vicces Seyfried Dániel Fred másodjára is vicces? Vajon hogy választanak majd a mentorok? Alig várjuk az izgalmakat!
Miért nézd meg?
Mert itt kiderül, hogy az eddigi kedvenceink csupán egyestés csodák voltak, vagy másodjára is érdekessé tudnak válni.
Figyeld!
Vajon idén sikerül normális csapatokat összeverbuválni, vagy ez a kategória ismét csak töltelék lesz a többi mellett?

Aki legyőzte Al Caponét

Bekeményít az X-Faktor zsűrije

 

VIASAT 3, szeptember 29., 21:00
Ha még nem láttad:
Al Capone volt az a csávó a gengszterkorszak Chicagójában, akiről mindenki tudta, hogy maffiózó, és többtucatnyi embert küldetett át a másvilágra, többévnyi nyomozás után mégis csak adócsalásért lehetett lesittelni. Ez a zseniális ötlet egy Eliot Ness szövetségi ügynöknek (Kevin Costner itt még fiatal, jóképű és sármos) és maroknyi csapatának jutott eszébe, és ez a film azt mutatja be, hogy milyen állóháborút kellett folytatniuk a túlerővel szemben ahhoz, hogy legyőzzék minden idők egyik leghatalmasabb gengszterét.
Miért nézd meg?
szesztilalom témaköre a csehországi események után újra aktuális, nem igaz?
Figyeld!
Sean Connery skót akcentussal játssza az ír nyomozót (és még Oscart is kapott érte). Mivel a tévében szinkronos lesz, ezt az ínyencséget sajnos nem élvezhetjük.

Flört a fellegekben

Bekeményít az X-Faktor zsűrije

 

STORY4, szeptember 30., 23:50
Ha még nem láttad:
Egy kisvárosi lánynak a stewardess-szakma magát a nagyvilágot és a lehetőségek tárházát jelenti, és Donna (Gwyneth Paltrow) is épp ezért szeretne bekerülni a világot járó lányok közé. A Flört a fellegekben az ő szemszögéből mutatja be ezt a nem mindennapi életformát, ahol hősnőnknek végül választania kell a szerelem és a karrier között, de az idáig vezető út is számos akadállyal van kikövezve.
Miért nézd meg?
Mert bepillantást nyerhetsz a légi-utaskísérők színes világába, ráadásul illusztris színészgárda kíséretében.
Figyeld!
A túl színes ruhák és túl csicsás frizurák már majdnem önmaguk paródiái, viszont a filmet halálosan komolyan vették.

Az Operettszínház színésze továbbjutott az X-Faktorban
27 kilót fogyott az X-Faktor nagy visszatérője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top