Szabadidő

Nézz bele az utolsó Alkonyatba!

Már csak két hét van a Hajnalhasadás 2. részének premierjéig, az alkotók pedig három izgalmas és vicces jelenettel fokozzák a kíváncsiságunkat. Nézd meg, milyen vámpír lett Kristen Stewartból!

Most már tényleg számolni lehet a napokat a november 15-ei Twilight-premierig. Az izgalommal vegyes várakozásba azonban némi szomorúság is vegyül. A rajongók ugyanis ezzel a résszel búcsút mondanak annak a sorozatnak, aminek újabbnál újabb részeit évről évre annyira várták. Mivel az érdeklődés már túlmegy azon, amit néhány előzetessel ki lehetne elégíteni, a filmet gyártó stúdió úgy döntött, bepillantást enged az utolsó felvonásba.

 

Az Alkonyat-sorozat alapozta meg Robert PattinsonKristen Stewart és Taylor Lautner színészi karrierjét, és a triót most láthatjuk utoljára együtt, amint belebújnak Edward, Bella és Jacob ikonikus szerepébe. Egy év telt el azóta, hogy Bella egy pokolian fájdalmas szüléssel életet adott kislányának, és azóta próbál beletanulni az anyaszerepbe, miközben ahhoz is hozzá kell szoknia, hogy vámpírként él tovább. A veszély azonban ezúttal sem marad távol a harmonikus családi életüktől, és eddigi életük legkomolyabb kihívásával kell szembenézniük, amikor a gyermeküket kell megvédeniük a Volturi kegyetlen haragjától.

 

A stáblistán a régiek mellett rengeteg új arcot is köszönhetünk, mivel a Cullenek a teljes baráti körüket segítségül hívják, hogy segítsenek nekik megvédeni a kis Renesmeet. Az Elrabolva mozikból is ismerős Maggie Grace mellett Angela Sarafyant, Noel Fishert, Raimi Maleket (nem rokona Andreának és Miklósnak) és MyAnna Buringet köszönthetjük. A rendezői székben az előző Hajnalhasadás mozi direktora, Bill Condon ül, aki mindenkit biztosított az epikus befejezésről és a sorozat eddigi messze leglátványosabb epizódjáról.

Jó néhány film küzd a kegyeinkért az ősz folyamán, de az Alkonyat – Hajnalhasadás 2. részének minden esélye megvan arra, hogy ne csak az ősz, de az egész év legsikeresebb filmje legyen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top