Szabadidő

Megélhetésért árulja a testét a kétgyermekes anyuka

November 2-án elindult a SuperTV2, kínálatában számos olyan új sorozatot találtunk, amit eddig itthon nem láthattunk. A zsarus és az orvosos sorozatok mellett láthatjuk az Ügyféllista című műsort is. Ebben Jennifer Love Hewitt egy olyan kétgyermekes anyukát alakít, akinek vetkőznie kell a megélhetésért...
A SuperTv2 új sorozatokkal hódít


Ringer – A vér kötelez, Váczi Gergő ajánlásával

SuperTV2, november 5., 21:00
„A most indult SuperTV2-n elsőre a Ringer – A vér kötelez című sorozat keltette fel az érdeklődésemet, és biztos, hogy ha időm engedi, követni fogom. A szériára két okból is kíváncsi vagyok. Az egyik a főszereplő személye, Sarah Michelle Gellar, a másik pedig a történet alapja, az ikersztori, hiszen nekem is ikertestvérem van. A sorozat főhőse Bridget, aki egy bűnözőre készül terhelő vallomást tenni, és félelmében – hátrahagyva addigi életét – ikertestvéréhez menekül. Hamar kiderül, testvére nagy bajban van, és amikor meghal, Bridget úgy dönt, átveszi a helyét anyaként és feleségként is. Noha nekem lány ikertesóm van, tehát én nem tudnám az ő életét élni – még ha akarnám sem –, de gyerekkorom óta érdekelnek az ikres filmek.”

A SuperTv2 új sorozatokkal hódít

22-es körzet – A bűn utcái
SuperTV2, november 5., 21:50
Zsarus sorozatokból Dunát lehetne rekeszteni, ezért szükség van egy frappáns alapötletre, ha az ember a portékáját szeretné megkülönböztetni az összes többitől. A 22-es körzet nagyjából ugyanazt csinálja a zsánerrel, mint Jake Gyllenhaal friss mozifilmje, Az utolsó műszak. Nem a bűnügyekre, hanem a mindennapi rendőrmunkára és a zsaruk személyiségére, kapcsolataira fókuszál, ráadásul hat újonc járőr a főszereplő, akik New York utcáin próbálnak rendet tartani. A szériát a legtöbb kritikus a Vészhelyzet és A Grace Klinika zsarus verziójának nevezte, ami első blikkre nem hangzik rosszul. Ráadásul a karakterek is izgalmasak. Van itt afgán menekült, iraki háborús veterán és egy volt bűnügyi riporter, akinek jobb kapcsolatai vannak a legtöbb rendőrnél. A szériát sajnos egy évad után törölték, ezért tizenhárom rész után végleg búcsút inthetünk neki.

A SuperTv2 új sorozatokkal hódít

Szellemdoktor
SuperTV2, november 8., 21:00
A természetfeletti csavarok és szellemekkel társalgások eddig jobbára a nyomozós sorozatok sajátjai voltak, de úgy tűnik, a kórházak folyosói sem lehetnek meg szellemeskedés nélkül.
A Szellemdoktorban egy New York-i kórház jól menő sebészéhez kezd el dumcsizni az autóbalesetben elhunyt felesége, és a nő hasznos tanácsainak köszönhetően a férfi jobb emberré válik, és a szabadidejében egy ingyenklinikán is elkezd besegíteni a kollégáknak. A főszereplő Patrick Wilson Hollywood egyik legmegbízhatóbb karakterszínésze, és a rendezők mindig őt kérik fel, ha egy szimpatikus, átlag amerikai értelmiségi férjet kell eljátszani. A sorozatot főleg a színészi alakítások miatt dicsérték, és A Grace Klinika szellemekkel teli változataként aposztrofálták, de még ez sem segített rajta. Tizenhat rész után levették a műsorról.

A SuperTv2 új sorozatokkal hódít


Ügyféllista

SuperTV2, november 9., 21:00
Az amerikai televízióknál jól bevált taktika, hogy egy éveken át műsoron lévő, de befejeződő sorozat főszereplőit pár évig pihentetik, mielőtt egy új szériában kipróbálnák őket. Jennifer Love Hewittnak úgy tűnik komoly protekciója lehet, mert a fél évtizeden át műsoron lévő Szellemekkel suttogó befejezése után azonnal várta őt az új kihívás, az Ügyféllista, ami Hollywoodtól szokatlan módon reflektál a gazdasági világválság hatásaira. Egy háromgyerekes anyuka a férje balesete miatt családfenntartóvá lép elő, és ez ehhez szükséges pénzt csak egy masszázsszalonbeli munkával tudja előteremteni, ahol khm… nem csak a kezei ügyességére van szüksége. A sorozat Amerikában nagy sikert aratott, így már berendelték a második évadot. A nézőket Love Hewitt minden eddiginél erotikusabb szerepe mellett a pikáns sztori és A simlis és szende veteránja, Cybill Shepherd szereplése csábíthatja a képernyők elé.

A SuperTv2 új sorozatokkal hódít

Négy szingli, egy eset
SuperTV2, november 10., 18:30
Minő meglepetés! Totál szingli fiatalok New Yorkban barátkoznak egymással, miközben keresik a nagy őt, és persze olyan is van köztük, aki titokban nagyon is szerelmes a másikba. Ilyet még soha nem láttunk! A Jóbarátokhoz képest némi változást jelent, hogy nem hat, hanem csak négy főhőse van a sorozatnak: a potenciális párocska, a lány legjobb barinője és a fiú legjobb barátja, csakhogy a legjobb barátok ki nem állhatják egymást. Ha ezek után meg nem lett volna nyilvánvaló: a műfaj sitcom, harmincperces részekkel, műröhögésekkel. Az újdonság varázsa helyett az Amerikai pité-s Jason Biggs okozhat azért kellemes perceket, mint a széria arca. Tizenhárom részen át élvezhetjük a komédiát.

Minden titkát leleplezte a TV2
Eladó Jennifer Love Hewitt háza

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top