Szabadidő

Hétvégi programok: városi fogócska és Bumburi

Divatfilmek minden mennyiségben, vagy maszatolás a gyerekkel a Kacifántban? A hűvös, őszi napok ellenére van program depresszió helyett!

Hétvégi programok: városi fogócska és BumburiFashion Video Festival

Ha szereted a szép ruhákat, a divatot, a kifutók világát, akkor neked teremtették a divatvideó-fesztivált, ahol magyar és külföldi filmesek rövid videói igazítanak el a legfrissebb trendekben. A zsűritagok között pedig átalakító stylistunk, Lakatos Márk is ott lesz. A díjátadó után egy hatalmas afterparty zárja a fesztivált, ahol az elektronikus zenei körökben most nagyon divatos Emika lesz a sztárvendég.

 

 

Hol? Budapest
Mikor? November 9–10.
Mennyi? A filmek ingyenesek, a záróbuli 2000 forint.
Ne menj, ha nem érdekelnek a csinos rucik.

Hétvégi programok: városi fogócska és BumburiMaszat és Bumburi

A kelekótya Bumburi hiába igyekszik, megint bajba keveredik. Minden a feje tetejére áll a házban, amíg Lili iskolában van. Folyik itt a turmix, a sár és a víz. Még jó, hogy sikerül mindent kitakarítani! Azoknak, akik ismerik a Pagony Kiadó hőseit, külön élmény lesz a Kacifánt Játszóházban együtt maszatolni és játszani a két kedves kis mesehőssel!

 

 

Hol? Budapest
Mikor? November 10.
Mennyi? Családi belépő: 500 forint
Ne menj, ha azt sem tudod, mi fán terem a gyerekkönyv.

Hétvégi programok: városi fogócska és BumburiGarda fesztivál

Mi az a garda egyáltalán? Hogy néz ki, és milyen az íze? A Balatonból hajdanán akár 300 tonnát is kifogtak. Ma ennyi nincs, de Tihanyban most megnézhetjük, hogyan halászták ki régen, aztán a visszhang hűlt helyén meg is sütik a finom halat a lelkes főzőversenyzők. Közben pedig zene, tánc és újbor. Gyerekkel vagy gyerek nélkül is jó mulatság lehet.

 

 

Hol? Tihany
Mikor? November 9–11.
Mennyi?  Ingyenes, de a főzőversenyre a nevezési díj 2000 forint
Ne menj, ha félsz a halszálkától!

Hétvégi programok: városi fogócska és BumburiJourney to the End of the Night

Izgalmas fogócska Budapest utcáin, akár a metrón vagy egy parkban vehet üldözőbe valaki. A cél, hogy juss túl minél több ellenőrző ponton, amilyen gyorsan csak lehet, miközben megpróbálod elkerülni a fogókat, akiknek az a feladatuk, hogy rád vadásszanak. A világ több nagyvárosában bevált már a városi stratégiai játék, ami jó mókának ígérkezik annak, aki szereti a jópofa versenyeket. Ne magassarkúban vágj neki!

 

 

Hol? Budapest utcáin
Mikor? November 10.
Mennyi? Ingyenes
Ne menj, ha utálod a fogócskát!

Hétvégi programok: városi fogócska és BumburiSzegedi Jazz Napok

Ebben a hűvös, borongós, esős időben, mi eshetne jobban, mint egy kis szívmelengető dzsessz. Szegeden indult a 70-es években elsőként az országban dzsesszfesztivál, most hétvégén sem maradhat el. Az 50 éves, ötszörös Grammy-díjas amerikai Terence Blanchard lesz az egyik sztárvendég, aki zenekarával először jár Magyarországon. Persze tehetséges magyar zenészekből sem lesz hiány: Lajkó Félix vagy Vukán György is színpadra lép.

 

Hol? Szeged
Mikor? November 9–10.
Mennyi? Napijegy: 3500 forint
Ne menj, ha a technóra gerjedsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top