Szabadidő

Az amerikai elnök újabb szexbotránya

A CIA-főnök botránya sehol nincs ahhoz képest, amit a 90-es években a Lewinsky–Clinton-affér okozott. Hollywood feldolgozta a sztorit, mielőtt megtörtént volna! Tévéajánló, ahol Till Attila és Gombos Edina is ajánl műsorokat.

Amikor a farok csóválja

Az amerikai elnök újabb szexbotránya

VIASAT3, november 19., 21:25

Az Amikor a farok csóválja láttán senki nem fogja elhinni, hogy nem a Lewinsky–Clinton-affér ihlette, pedig a történet már azelőtt megszületett az írók fejében, mielőtt az Egyesült Államok elnöke tilosban randizott volna a gyakornokával a Fehér Házban. Esetünkben a film inspirálhatta a valóságot, mivel 1997-ben mutatták be a mozikban, a botrány pedig 1998 elején robbant ki… Igazi jósok ezek ott Hollywoodban. A megtörtént eseményekhez képest rengeteg humorral tárják fel a sztorit, melyben az elnök fiktív háborút indít Albánia ellen, hogy elterelje a figyelmet a szexbotrányáról. A legenda szerint Robert De Niro és Dustin Hoffman annyira beleszeretett a forgatókönyvbe, hogy teljesen ingyen vállalták el a film főszerepeit.

Üvegtigris 3. – Gombos Edina ajánlásával

Az amerikai elnök újabb szexbotránya

TV2, november 22., 21:20

„Emlékszem, hogy amikor a férjem, Alberto még új volt itt Magyarországon, és nem nagyon beszélte a nyelvet, elrángattam magammal az Üvegtigrisre, és ezzel a filmmel mutattam meg neki, milyen a magyar humor. Kicsit merész húzás volt, és én lepődtem meg a legjobban azon, mennyire jól szórakozott. Persze súgtam neki, de a szóbeli poénok javáról így is lemaradt, ám ez nem akadályozta meg abban, hogy rengeteget nevessen. A szimpátiához azért kellett az a régi álmunk is Albertóval, hogy egyszer majd a kubai tengerparton mi is egy mozgó bódéból árulunk majd lángost, palacsintát vagy valami más finomságot.”

Harry és Sally

Az amerikai elnök újabb szexbotránya

M1, november 23., 23:20

A film, aminek Meg Ryan éveken keresztül a „romkom-királynő” státuszát köszönhette.
Ebben persze nem kis része volt a gyorsétteremben eljátszott orgazmusjelenetének is, ami eredetileg nem is szerepelt a forgatókönyvben. Ott csak annyi állt, hogy Sally mesél Harrynek arról, hogy sok nő csak megjátssza az orgazmust az ágyban, ám az már Ryan ötlete volt, hogy a kamerák előtt is színlel egyet. Persze minden idők egyik legjobb romantikus vígjátékát nemcsak ezért érdemes megnézni, hanem a csodálatos beszólásokért, a két színész (Billy Crystal és Meg Ryan) csodás összhangjáért, a varázslatos betétdalokért és minden idők egyik legcsodálatosabb happy endjéért, amit látva el sem hisszük, hogy a forgatókönyv első verziója szerint Harry és Sally a végén nem jöttek volna össze…

A tintahal és a bálna – Till Attila ajánlásával

Az amerikai elnök újabb szexbotránya

TV2, november 24., 00:25
„Mindig is imádtam Woody Allent, az ő szorongós, értelmiségi világa nagyon közel áll az enyémhez, de valljuk be, az utóbbi tizenöt évben jó, ha minden második filmje sikerült csak jól. Ehhez képest itt van ez a Noah Baumbach nevű New York-i fickó, akik úgy csinál Woody Allen stílusában egy izgalmas filmet, hogy kapásból túlszárnyalja a mestere mostani korszakát. A film arról szól, hogy a gyerekek hogyan dolgozzák fel a családban a szülők válását, és ennél aktuálisabb témát nem is lehetne találni akkor, amikor évről évre rekordokat dönt a válások száma. Az én környezetemben is zavaróan sok az elvált ember. Sajnos.”

Alkonyat – Újhold

Az amerikai elnök újabb szexbotránya

RTL Klub, november 25., 20:00

Robert Pattinson egyszer azt nyilatkozta, hogy az Újhold a kedvenc könyve a Twilight-sorozatból. Ennek tudtában valószínűleg fájhatott neki, hogy a filmek közül a második rész pont az, amit a legtöbb kritikus, sőt még rajongó is a leggyengusabbnak ítél. Ma már nehezen hihető, de annak idején egyáltalán nem volt biztos, hogy az első rész után ismét Taylor Lautner alakíthatja Jacobot, de a fiú némi szteroidkúra és egy fazonigazítás után átment a producerek próbáján. Az első rész rendezőjét a hivatalos verzió szerint „egyeztetési nehézségek” miatt nem szerződtették a folytatáshoz, pedig állítólag csak arról volt szó, hogy Catherine Hardwicke nehezen találta meg a közös hangot a stúdiófőnökökkel. Pedig vele talán jobban jártunk volna…

Tilla: „Nincs az életemben semmi, amit ne vállalnék”
Gombos Edina házassága veszélybe került

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top