Szabadidő

Nagy szilveszteri buliajánló 1.

Nem tudod még, hogy mit csinálsz szilveszterkor? Menj az ügetőre, táncolj fürdőruhában, vagy csápolj egy koncerten – íme, a Nők Lapja Café kínálata!

Nagy szilveszteri buliajánló 1.Ügetőszilveszter

Tétre, helyre, befutóra! Az év utolsó napjának délutánján rengetegen mennek a lovira, hogy próbára tegyék a szerencséjüket és megalapozzák az esti buli hangulatát. Nyugodtan menj ki akkor is, ha még életedben nem voltál ilyen helyen, tippelj bátran, fogadj arra a lóra, amelyiknek tetszik a neve. De ha ügyes vagy, a lovis bácsiktól tuti nyerő tippeket is kaphatsz, aztán vagy bejön, vagy nem. Sokan tényleg csak a hangulat miatt mennek ki, vicces dolog teli torokból szurkolni a lovadnak, akinek a létezéséről még egy órával azelőtt nem is tudtál. Élőzene és celebfutam.

Hol? Budapest, Kincsem Park
Mikor? December 31.
Mennyi? 600–1000 forint (lehet, több pénzel jössz el, mint amennyivel mész)

Nagy szilveszteri buliajánló 1.Kiss Tibi-szilveszter

 

Az igazán elszánt Quimby-rajongóknak ajánljuk a Millenárist, ahol kedvenc zenekarukkal és karizmatikus énekesükkel, Kiss Tiborral bulizhatják át magukat 2013-ba. A Quimby előtt  Jambalaya, utána pedig  Intim Torna Illegál. Ha a megszokott, kedvenc dalainkat szeretnénk énekelni december 31-én, itt a helyünk. Lehet meghatódni, andalogni, pogózni, és hajnalig táncolni.

 

 

Hol? Budapest, Millenáris
Mikor? December 31.
Mennyi? 6000 forint (00.30 után 2000 forint)

Nagy szilveszteri buliajánló 1.Házibuli


Nincs kedved idegenek között szilveszterezni és bevállalós vagy? Hát akkor szervezz házibulit! Így a barátaid és a barátaid barátai lesznek ott, olyan zene lesz, amilyet csak te akarsz. Szépen elosztjátok a feladatokat: valamelyik barátnőd csinálja a bólét, mindenki hoz virslit, ha van kedved, akkor még a lakást is feldíszítheted. Aztán próbálsz nem aggódni, hogy egyben maradjon a lakás, és reméled, hogy rajtad kívül más is takarít majd január elsején.

Hol? Nálad
Mikor? December 31.
Mennyi? Szervezés kérdése

Nagy szilveszteri buliajánló 1.Fürdőruhában

Szép is elképzelni, hogy olyan meleg van szilveszterkor, hogy télikabát helyet fürdőruhába bújhatunk. Ha a szabad ég alatt nem is, a sárvári fürdőben megtehetjük, ahol medencés partit szerveznek az év utolsó napján. A partról szól a zene, a kezedben egy pohár pezsgő vagy koktél, amit ilyenkor kivételesen bevihetsz a habok közé. Aztán éjfél után fellép az Irigy Hónaljmirigy, és reméljük, előadják a szerintünk tényleg viccesre sikerült Majka-paródiájukat is. Ha valaki elég bátor, hajnali háromig szaunázhat is, de vigyázat, ittasan annyira nem ajánlott.

Hol? Sárvár
Mikor? December 31.
Mennyi? 7900 forint

Nagy szilveszteri buliajánló 1.Neked zörög a dob

Ha valami egészen más élményre vágysz, mint egy hatalmas buli, akkor ajánljuk az Amadinda Ütőegyüttes és Presser Gábor közös koncertjét a Művészetek Palotájában, és hogy még izgalmasabb legyen, a Szent Efrém Férfikar is közreműködik. Ne gondold, hogy templomi hangulatba csöppensz, igaz, lesznek gospelek, reneszánsz madrigálok és Presser-dalok is. Az este első fele pontosan megtervezett menetrend szerint halad, hogy az éjfélről ne maradjanak le, utána kötetlenebb, lazább, és megismételhetetlen pillanatoké a főszerep.

Hol? Budapest, Művészetek Palotája
Mikor? December 31.
Mennyi? 7000–17000 forint

Tartós szájfényt szeretnél? A Válaszkereső tudja a titkát! De kérdezhetsz bármilyen más témában is!

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt töltheted le az alkalmazást Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top