Szabadidő

Meleget kapunk 2013 elejére

Ma köd borítja az ország nagy részét, holnaptól melegedés jön, 9 fok lehet napközben.

Meleget kapunk 2013 elejéreMa is tartós, sűrű köd lepi az országot – Komárom-Esztergom megyét leszámítva –, ezért ma is él az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése, de legalább a Tiszántúlon kisüthet párszor a nap az év első munkanapján – derül ki a szerdai jelentésükből.

Nyugaton–északnyugaton kisebb ónos eső, eső, délután északkeleten néhol havazás is előfordulhat, úgyhogy érdemes óvatosan vezetni. Megfagyni szerencsére nem fogunk, a hőmérséklet kora délután +2, –3, késő este +1, –4 fok között alakul.

Jön a melegedés

A hét további részében is keveset látjuk majd a napot, sok lesz a felhő. Szombatra a Dunántúlra esőt jósolnak, vasárnap északkeletre–keletre havas esőt és havat. Közben egyre melegebb időnk lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1–6 fokról 3–9 fokig emelkedhet, pénteken akár 10 fok is lehet. Éjszaka kezdetben 0 és –5, majd –3 és +4 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top