Szabadidő

Friss: Ő lett Gundel Takács Gábor párja

Novodomszky Éva lesz Gundel Takács Gábor partnere A DAL 2013. Eurovíziós Dalválasztó Show-ban – értesült róla a Nők Lapja Café.

gundel VAKAz M1-en február 2-ától látható élő show-műsorban 30 dal vetélkedik majd. Eddig titok övezte, hogy ki lesz Gundel Takács Gábor műsorvezető társa a show-ban, most azonban kiderült: Gundi újra Novodomszky Évával, a Családbarát magazin műsorvezetőjével áll kamera elé.

Éva örült a felkérésnek, hiszen Gáborral rutinos párost alkotnak. „Évek óta dolgozom együtt Gáborral az Eurovíziós Dalfesztivál kapcsán, általában ő az, aki kiutazik a nemzetközi döntőre, én pedig a stúdióból jelentkeztem be, de számtalan díjátadón is szerepeltünk már együtt, szeretek vele dolgozni” – mondta a Nők Lapja Cafénak Éva, aki néhány kulisszatitkot is elárult Gundel Takácsról. „Alapos, igen felkészült ember, aki a váratlan helyzetekre is remekül reagál. Na és a humora! Azért egyenesen rajongok, nem is emlékszem olyan közös munkára, ami előtt és után, sőt sokszor közben, ne nevettetett volna meg!”

A DAL zsűrijét idén Rúzsa Magdi, Rakonczai Imre, Walkó Csaba, Rákay Philip és Csiszár Jenő alkotja, de a nézők is beleszólhatnak, dönthetnek a dalok sorsáról, rajtuk is múlik tehát, melyik csendül fel az Eurovíziós Dalfesztiválon Svédországban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top