Szabadidő

Vasárnapi programok: eljött a korcsolyák ideje

Randizz a Pirogránit koripályán vagy nézegess nyughatatlan férfiakat! Vasárnapi programajánló!

Vasárnapi programok: eljött a korcsolyák idejeCifra palota


Ebéd előtt tökéletes program gyerekekkel: bent a színpadon zenés-táncos meseelőadások, az előcsarnokban készségfejlesztő feladatok várják a kicsi és kicsit nagyobb gyerekeket. Ha szeretitek a színházat, és szeretnétek, hogy a kisgyereketek is szeresse, a Müpa különleges épülete és atmoszférája tökéletes a feladatra. A játékok természetesen egy-egy előadáshoz kapcsolódnak, így tényleg beleviszik a kicsiket a színház világába.

 

Hol? Budapest, Művészetek Palotája
Mikor? Január 13.
Mennyi? Ingyenes

Vasárnapi programok: eljött a korcsolyák idejeA nyughatatlan férfi


A férfiak fát vágnak, fűrészelnek, csiszolnak –  Barakonyi Szabolcs a pihenő és a pihenni nem tudó férfiakat mutatja be legújabb fotósorozatában. A családi hétvégék munkás pasijai, apái dolgoznak serényen a kiállított képeken, hétköznapi, akár banális, mégis szerethető pillanatban megörökítve. Vasárnap délutánra egy barátnőnkkel jó program lehet körbejárni a kiállítóteremben, hogy Szabolcs analóg képeit nézegetve kibeszéljük a hét történéseit.

 

Hol? Budapest, Deák Erika Galéria
Mikor? Január 11. – február 2.

Vasárnapi programok: eljött a korcsolyák idejePirogránit koripálya

A pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben gondoltak egy nagyot, és hatalmas korcsolyapályát építettek a Pirogránit udvaron, és itt egészen március első hetéig lehet a korikkal szántani ott a jeget. A régi Zsolnay-gyár felújított épületei tényleg különleges hangulatot tudnak teremteni egy jó korcsolyázáshoz. Randihelyszínnek vagy gyerekekkel is szuper vasárnapi program lehet. Csak öltözzetek melegen, és vigyetek korcsolyát.


Hol?
Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed
Mikor? Január 11. – március 8.
Mennyi? 550–1400 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top