Szabadidő

Utazás kiállítás március első hétvégéjén

Lassan véget ér a tél, a síelést és a wellnesshétvégéket ismét felcseréli a túrázás, a kempingezés és lassan a strandolás is. A szezon kezdete előtt az Utazás kiállításon február 28. és március 3. között felkészülhetünk a tavaszra és a nyárra, sőt mi több, rögtönzött Föld körüli utazást is tehetünk a négy nap alatt. A nyitás napján Kandász Andrea, a rendezvény nagykövete köszönti a látogatókat.

Az idei évben péntektől vasárnapig izgalmas keretjáték vár minden látogatót. A játék belépéskor, az Utazás kiállítás útlevelének átvételével veszi kezdetét. A játék állomásain Magyarországot és az öt kontinenst bemutató kvízkérdésekkel és ügyességi játékokkal kalauzol minket a világ körül a kiállítás. A feladatok helyes megoldásáért pecséteket gyűjthetünk útlevelünkben, amivel a nap végén belföldi utazást lehet nyerni.

A szórakozásról a már megszokott koncertek mellett ügyességi vetélkedők is gondoskodnak. Kipróbálhatod például, mennyi idő alatt tudsz telepakolni egy bőröndöt vagy autó-csomagtartót, illetve milyen gyorsan fújsz fel egy nyakpárnát. A kiállítást megelőzően a Facebook-oldalon síutat és jegyeket is nyerhetsz a rendezvényre. www.facebook.com/utazaskiallitas

Az idei évben külföldi díszvendégként Szlovákia mutatkozik be, standjukon a 2013-as kulturális főváros, Kassa látnivalóin és programjain túl helyi specialitásokkal, ételekkel és italokkal csábítják utazásra a közönséget. A kiállítás hazai díszvendége Nyíregyháza, dzsungelt idéző látványos standja megidézi a Sóstó Állatpark hangulatát. Kulturális díszvendég Kalocsa városa, mely a paprikaőrlés, hímzés és porcelánfestés bemutatásával ad ízelítőt hagyományaiból.

Utazás kiállítás március első hétvégéjén

 

A belépőjegyek az egyidejű kiállításokra, a Karaván Szalonra, a vadonatúj VitalExpo kiállításra és a PORT.hu Bringaexpóra is érvényesek.

A kiállításra elővételben online kedvezményesen 1900 Ft helyett 1500 Ft-ért vásárolhatod meg napijegyedet, amellyel pénzt spórolhatsz és a sorban állást is elkerülheted.

Utazás kiállítás március első hétvégéjén

 

Bővebb információkért a programokról, akciókról keresd fel a weboldalt: www.utazas.hungexpo.hu, www.facebook.com/utazaskiallitas

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top