Szabadidő

Kik idegesítenek a Facebookon?

A nagy mennyiségben érkező ételfotókat ás a játékfelkéréseket is meglehetősen nehezen toleráljuk…

A fitneszfanatikus ismerősök akasztanak ki a FacebookonA közösségi oldalak használóinak 53 százalékát bosszantják azok az ismerősök, akik  az edzéseikkel és a diétájukkal kapcsolatos posztokkal árasztják el az üzenőfalat – derült ki egy felmérésből.

A második legidegesítőbb megnyilvánulás, ha valaki majd’ minden ételéről fotót készít és feltölti azt a Facebookra, de irritálóan hatnak a titokzatos, érthetetlen állapotfrissítések is.

A válaszadók harmada kiborítónak tartja azt is, ha folyton játékfelkéréseket kap, és nagyjából ugyanennyien vannak azok, akik viszont a büszke szülőkről sokalltak be, akik a gyerekeik minden rezdüléséről fotót vagy szöveges bejegyzést tesznek közzé.  

A top 10-be bekerültek azok az ismerősök is, akik az életük legapróbb, legintimebb mozzanatait is megosztják a közösségi oldalakon, de azok is, akik bárhová beteszik a lábukat, rögtön becsekkolnak, valamint akik a vállalkozásukat vagy eseményeket népszerűsítenek elviselhetetlen gyakorisággal, továbbá akik szinte mindent mániákus módon lájkolnak vagy kommentelnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top