Szabadidő

Justin Bieber-koncert miatt elhalasztották a vizsgákat

5 norvég középiskolában eltolják a záróvizsgák időpontját, mert pont egyszerre lenne a tinibálvány koncertjével, és a tanárok belátták, esélyük sincs visszatartani a diákokat.

Irigykedünk a norvég iskolás lányokra, mondjuk nem Justin Bieber miatt, hanem amiatt, hogy az iskolák tanári kara olyan rugalmas, hogy egy tinédzsereknek fontos koncert miatt inkább eltolják a vizsgák időpontját. Norvégiában állítólag különösen népszerű a mostanában botrányos viselkedéséről híres 19 éves Bieber.

Kattints és nézd meg, mi kikért rajongunk!
Kattints és nézd meg, mi kikért rajongunk!


A norvég iskolákban április 16–17-én tartják a középiskolások záróvizsgáit, afféle érettségit, és hát a kanadai popsztár is éppen akkor tartja gigakoncertjét Oslóban. A norvég tanárok érzékenyen reagáltak a dologra, ami nem azt jelenti, hogy mindenkinek megtiltották, hogy elmenjen, hanem pont ellenkezőleg: inkább a vizsgát halasztották el, hogy a diákoknak is jó legyen.

Mi azért Justin miatt nem halasztanánk el a vizsgáinkat, leginkább semmit, de azért vannak olyan sztárok, akik miatt otthagynánk csapot-papot. Nézegessétek a galériát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top