Szabadidő

Megtaláltuk Robert De Niro egyetlen gyerekkori fotóját – fotó és videó

Ötven éve rendületlenül filmezik, a gyerekkora mégis csupa rejtély. A Nők Lapja Café megtalálta a filmlegenda egy gyerekkori fotóját, és néhány felejthetetlen videóval is kedveskedünk Robert De Niro rajongóinak.

Megtaláltuk Robert De Niro egyetlen gyerekkori fotóját - fotó és videóA látszat ellenére ő is volt gyerek

Ugyan tudjuk róla, hogy New York Kis Itália nevű negyedében született, az apja festő volt (aki később bevallotta, hogy homoszexuális és elhagyta a kis Robert édesanyját), és gyerekkorában Bobby Milknek becézték a sápadt bőre miatt, de a többi sztárral ellentétben neki valahogy sikerült eltitkolnia a gyerekkori fotóit a nyilvánosság elől. Az első róla készült felvételek nagyjából a húszéves kora körül eljátszott első filmszerepeinek időszakából származnak, de mi azért előástunk egy fotót, ami bizonyítja, hogy bizony Hollywood fenegyereke is volt egyszer gyerek.


Már fiatalon is lehengerlő volt

De Niro maga volt a fékezhetetlen energia Hollywoodban. A keresztapa ezen korai castingfelvételéből kiderül, hogy anno nem véletlenül kapott szerepet a második részben, és nem véletlenül kapott érte Oscart, amit aztán Marlon Brandót utánozva nem vett át személyesen.

Könnyen parodizálható

De Niro mimikája és gesztikulációja annyira jellegzetes, hogy ezzel könnyű célpontot jelent az amerikai komikusoknak és parodistáknak. Szinte mindenki parodizálta már őt, aki számít (Jim Carrey ebben is verhetetlen), mi mégis Bradley Coopert választottuk, aki két filmben is (Csúcshatás, Napos oldal) együtt szerepelt vele, és ebben a videóban még De Niro járását is tökéletesen levette.

Bármikor örömmel csinál hülyét magából

Hiába az ötvenévnyi karrier, De Nirónak esze ágában sincs túl komolyan venni magát. Már a Csak egy kis pánik is azért lett sikeres, mert De Niro a saját maffiózóimázsát gúnyolta ki benne, ebben a videóban pedig egy hálaadásnapi ünnepség promója kedvéért bolondozik egyet barátjával, Billy Crystallal.

Itt pedig női ruhába öltözve táncol a Csillagpor című filmben.

Énekeltek neki egy szerenádot

Nem sok férfi mondhatja el magáról, hogy kapott egy szerenádot Jamie Cullumtól, ám Robert De Niro köztük van, az biztos. A 2011-es cannes-i filmfesztivál nyitógáláján a zseniális énekes De Nirónak bókolt ezzel a pazar New York-egyveleggel.

Budapesten is van étterme

Nem sok olyan hollywoodi sztárról tudunk, akinek van budapesti üzleti érdekeltsége, ám De Niro szerencsére nálunk is nyitott egy Nobu éttermet, melynek ünnepélyes megnyitóján lelkesen dedikált, miközben a hazai celebek irigykedve nézték.

Nem szégyelli a könnyeit

De Niro máig elsősorban a kemény, férfias szerepeiről híres, ám mégsem szégyelli a könnyeit. Katie Couric reggeli talkshow-jában Bradley Cooperrel együtt reklámozta a Napos oldalt, amikor a beszélgetés közben eleredtek a könnyei, és kiderült, hogy az ő családjában is szenved valaki a bipoláris depressziótól, amiről a film szól.

Szerető férj és apa

Két házasságából négy gyermeke született. Ugyan a magánéletét ügyesen titkolja, az látszik, hogy mennyire boldog második feleségével, a színész/énekes Grace Hightowerrel, akivel 1987 óta vannak együtt, és 1997-ben házasodtak össze.

Drámai színészből vígjátékkirály

A kilencvenes évek végén De Niro egy merész húzással a drámai szerepekről átnyergelt a komédia terepére, és azóta is ezen az úton halad tovább. A hazai mozik is játsszák már A nagy nap című új, családi vígjátékát, aminek története egy nagy esküvő körül bonyolódik, és akkora sztárparádé van benne, amitől bárki könnyen zavarba jöhet.

Egy utánozhatatlan karrier

Akinek pedig még ennyi videó sem volt elég ahhoz, hogy elismerje, mekkora zseni ez a fickó, íme egy gyönyörű összeállítás a legjobb filmjeiből, amit megnézve legszívesebben azonnal nekiülnénk egy Robert De Niro-filmmaraton végigülésének.

Robert Downey Jr. szenvedélyesen csókol
Colin Firth úgy tangózik, mint egy argentin macsó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top